Kent Haberleri

Altın fiyatları bayramdan sonra yükselir mi, düşer mi? Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından anlık olarka takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken bayramdan sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu. Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın! Altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Altın fiyatları bayram öncesinde yükselirken milyonlarca yatırımcı bayram sonrasında altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. 

ALTIN FİYATLARI BAYRAM SONRASI DÜŞECEK Mİ, YÜKSELECEK Mİ?

Yatırımcılaren çok altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Altın fiyatlarında ilerleyen günlerde yeni rekorlar gelecek. Altın fiyatları yaz aylarında yeni rekora imza atacak. Şu srıalarda altın fiyatlarında düşüşler yaşanabilir. Bu düşüşler için de altın almak isteyenler için birer alım fırsatı olacak

Altın fiyatlaırnın bayram sonuda yükslemeye devam edepşmş belirten ABD merkezli bankacılık devi Citigroup, 2023 için ortalama altın fiyatı tahminini yüzde 7,9 artırarak 2050 dolar seviyesine çıkardı. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Yarım altın ve tam altın kaç lira oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyorun. Altının ons fiyatı 1944 dolar, gram altın 1346 TL, yarım altın 4411 TL, tam altın 8789 TL, Ata altın  9011 TL'den işlem görüyor. 

Altın fiyatları tozu dumana kattı! 19 Nisan gram altın, çeyrek altın, tam altın, Ata altın ne kadar oldu? 

Dolar 13 gün sonra tam da böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde avucunda dolar olanlar acil!