Kent Haberleri

Altın fiyatlarında görülmemiş rekor geliyor! Tüm bildiklerinizi unutun! İlk kez paylaşıldı! Hazır olun!

Fed faiz kararının açıklanmasının ardından uzmanlardan altın fiyatları için bu zamana kadar görülmemiş rekor açıklaması geldi. Bu rakam ilk kez paylaşıldı. Hazır olun, altın fiyatları bu kadar olacak... Fed faiz kararının açıklanmasının ardından uzmanlar altın fiyatları için bu zamana kadar görülmemiş rekor açıklamasında bulundular

Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Fed faiz kararının açıklanmasının ardından uzmanlar altın fiyatları için bu zamana kadar görülmemiş rekor açıklamasında bulundular. Bu rakam ilk kez paylaşıldı. Herkes hazır olsun, altın fiyatları bu kadar olacak....

Ons altın yön arayışı içinde, dalgalı bir hafta geçiriyor. ABD'de enflasyon rakamları beklentilerin altında kalması ile 1825 dolara kadar yükselen ons altın Fed faiz kararı sonrasında 1800 dolara geriledi ardından fiyatlar 1780 barajına kadar düştü. Yakın zamananda baskının artması beklenirken, altın fiyatları için uzmanlarda rekor tahmin açıklaması geldi.
 

ALTIN İÇİN GÖRÜLMEMİŞ REKOR!

Altın fiyatlarınını yükseleceğini belirten uzmanlar, bu zamana kadar görülmemiş rekor açıklamasında bulundu. Credit Suisse, altında 200 günlük hareketli ortalamanın 1.790 dolar seviyesine geldiğine dikkat çekerek, Finans kuruluşu altın fiyatları için rekor rakamı şöyle açıkladı: “Altın, şu anda 1.790 dolarda görülen kritik 200 günlük hareketli ortalamaya yakın.

Mevcut tabanla, 2022'deki düşüşün yüzde 50'lik düzeltmesi olan 1.843 dolara, ardından 1.877 dolara ve sonrasında 3’üncü durak olarak 1.896 dolara seviyesine göz dikecek.” Yükseliş bekleyen tarafta Investing.com analisti Barani Krishnan fiyatların yolunun 1.950 dolara kadar açık olduğunu söylüyor.

Öte uyandan Goldman Sachs, altın fiyatının reel talep ile yönlenmekte olduğuna vurgu yaparak uzun vadede bitcoinden daha iyi bir performans sergiyeceğinin de altını çizdi.
 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından rekor kırdı. Ons altın 1800 barajını geçerek yükselirken gram altın 1,100 lirayı aştı. Çarşamba günü açıklanan Fed faiz kararı sonrasında altın fiyatları gerilemeye başladı. Ons altın 1777 dolara kadar düşerken gram altın tekrar 1080'li seviyelere geri döndü. Şu dakikalarda ons altın 1780 dolardan işlem görürken gram altın 1087 liradan satılıyor.

Altın almak isteyenler aman dikkat! Planda olmayan şeyler oluyor! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altın fiyatlarında geri vites! Elinde 1 tane çeyrek altını bile olanlar koşun bakın! 16 Aralık 2022 altın fiyatları