27 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 7 Mayıs 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 7 Mayıs 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında 7 Mayıs Cumartesi günü hareketlenmeler görülüyor. Altının onsu bugün 1882 dolara yükseldi. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek kaç lira?



Şerife Aydın

Altın piyasasını yakından takip eden vatandaşlar "7 Mayıs 2022 tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?" sorularının cevabını merak ediyor.  Uluslararası piyasalarda bugün şu dakikalarda altının ons fiyatı 1882 dolardan işlem görüyor. İşte 7 Mayıs 2022 canlı, güncel ve anlık altın fiyatları...

Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatlarında dalgalanmalar meydana geldi. Altın fiyatları kararın hemen ardından sert düşüşe geçti ardından hareketlenen altının ons fiyatı dün 1877 dolardan işlem görürken bu sabah güne 1882 dolardan başladı.

Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? Yarım altın, tam altın, Ata altın, Atabeşli ve gremse ne kadar? İşte anlık canlı güncel 7 Mayıs 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön