11 / 05 / 2024

Altın fiyatlarının yükseleceği kesin tarih belli oldu! Bu tarihi görenler dondu kaldı! Hemen şimdiden planınızı yapın

Altın fiyatlarının yükseleceği kesin tarih belli oldu! Bu tarihi görenler dondu kaldı! Hemen şimdiden planınızı yapın

Altın fiyatlarında dalga tersine döndü derken altının yükselişe geçeceği tarih açıklandı! Bu tarihi görenler dondu kaldı! Hemen şimdiden planınızı yapın...



ALTININ YÜKSELİŞE GEÇECEĞİ KESİN TARİH!

Analistlerden altın için "FİYATLAR KALICI DEĞİL" uyarısı geldi. Şu günlerde düşüşe geçen altın için analistlerden altının yükselişe geçeceği kesin tarih açıklandı. Analistlere göre, yine piyasalar manipüle etmeye devam ediliyor. Altın ve gümüş fiyatları dip arayışında. Son demler, son fırsatlar... Özellikle mayıs sonrası yani haziran aylarında agresif yükselişlerin yaşanma ihtimali çok kuvvetli.'' denildi.

Altının ons fiyatındaki ve altının gram fiyatındaki bu düşüşleri fırsata çevirmek isteyen yatırımcılar için bu haftanın önemli bir fırsat haftası olduğu söylendi.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyen yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Ons altın bugün 1814 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 1133 lira, çeyrek altın fiyatı 1852 lira, yarım altın fiyatı 3705 lira, tam altın fiyatı 7382 lira, Ata altın fiyatı 7571 lira, Atabeşli altın fiyatı 37,732 lira seviyesinden satılıyor.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde altını olan acil baksın! Altın fiyatlarında son dakika 9 Mart 2023 

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Dolarda fırtına değil resmen kasırga geliyor! Herkes bu rakamı bekliyor! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Acil bakın

Geri Dön