29 / 04 / 2024

Altına ilişkin nokta atışı yorumlar yapan ünlü ekonomist kıyamet senaryosunu açıkladı: "Asıl yükseliş oradan sonra..."

Altına ilişkin nokta atışı yorumlar yapan ünlü ekonomist kıyamet senaryosunu açıkladı:

​​​​​​​Altına yatırım yapanlar piyasanın yönünü yakından takip ediyor. Önceki günlerde FED, faizlerin 25 baz puan artırıldığını açıkladı. Altına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...



ABD'de faiz artışının bu 2023 yılında da devam etmesi düşünülürken temel ekonomik verilerin altın fiyatlarına nasıl yansıyacağı, altın yatırımcıların ana gündeminde yer alıyor. Temel veriler ışığında teknik analiz yapan Uzman Kaan, altın ile ilgili önce düşüş sonra yükseliş senaryosunu paylaştı ve yatırımcıları uyardı.

Altına ilişkin nokta atışı yorumlar yapan ünlü ekonomist kıyamet senaryosunu açıkladı: "Asıl yükseliş oradan sonra..."

Temel verilere bakıldığında ABD'de enflasyonun kısmen gevşediği fakat halen yüksek kalmaya devam ettiğini hatırlatan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şenol Kaan, altın yatırımcılarını "Dikkat edin" diye uyardı ve altının hem düşeceği senaryoyu hem de yükseleceği senaryoyu paylaşarak altın yatırımcılarını konu ile ilgili uyardı.

Peki, altında yükseliş devam edecek mi? Altın fiyatları düşecek mi? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şenol Kaan’dan altın ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön