04 / 05 / 2024

Altın kahini açıkladı! Gram altında direnç seviyesi kırıldı, rekora koşuyor! İşte o seviye...

Altın kahini açıkladı! Gram altında direnç seviyesi kırıldı, rekora koşuyor! İşte o seviye...

Piyasalarda yukarı doğru yönlü hareketler sürerken İslam Memiş halkı ve yatırımcıları koruk ve paniğe karşı uyardı. "Korku ve panik zarar ettirir" söyleyen İslam Memiş, dolar ve gram altın hakkında çok önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...



Haber Global'de yer alan habere göre; Haziran ve Temmuz politikasının gerçekleşmekte olduğunun altını çizen Memiş, yıllık beklentisinde halen bir değişiklik olmadığının belirtti.

Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayan Memiş, "Bundan sonra alım yönündeki kararlarınızı iyi verin" dedi. Korku ve paniğin zarar ettireceğini de tekrarladı.

Altın kahini açıkladı! Gram altında direnç seviyesi kırıldı, rekora koşuyor! İşte o seviye...PİYASALARDA SON DURUM NE? 8 HAZİRAN 2022 DOLAR/TL

Dolar 16.80 liralık direnç seviyesini kırarak 16,94 liraya kadar yükseldikten sonra 17 barajını da aştı ve 17.09' u gördü.

GRAM ALTIN NE KADAR? 8 HAZİRAN 2022 

Gram altın dün 1000 lirayı aşmıştı, bugün 1010 lirayı da gördü. 

PİYASALARDA SON DURUM NE? 8 HAZİRAN 2022 EURO/TL

Euro'da 18'e doğru gerçekleştirdiği ataklar sonunda direnci kurdu ve 18.32 liraya kadar yükseldi.

Altın kahini açıkladı! Gram altında direnç seviyesi kırıldı, rekora koşuyor! İşte o seviye...YENİ DİRENÇ SEVİYESİ 1050 TL

İslam Memiş dün yaptığı açıklamada  gram altının 1000 lira olması halinde direnç seviyesinin 1050 lira olacağını belirtmişti.

Dolar için ise 16.80 seviyesinin kırılması halinde 17 lirayı konuşulabileceğini söylemişti.

Memiş dünyada dolar endeksinin yatay seviyesini koruduğunu vurgulamış ve yabancı para birimlerinin dünyada değer kaybettiğini söyleyerek gerileme olabileceği uyarısı yapmıştı.

İSPARK'a yüzde 100 zam! Yeni tarife isyan ettirdi! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Huawei P50 Pocket'a 3 bin 498 TL indirim! Hemen bu kampanyadan yararlanın! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ünlü analist, dolar ve altın için o tarihi işaret etti! Gardınızı alın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön