05 / 05 / 2024

Altın piyasasında neler oluyor 5 haftadır yatırımcısını üzüyordu bir şeyler değişti…

Altın piyasasında neler oluyor 5 haftadır yatırımcısını üzüyordu bir şeyler değişti…

Piyasalardaki dalgalanmayla birlikte gram altın perşembe ve cuma günleri sert yükseliş gösterdi. Gram altın neredeyse son 1 ayın en yüksek seviyesini gördü. Peki çeyrek altın ne kadar? İşte 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü altın fiyatları…



Bu haftaya 952 liradan başlayan gram altın fiyatı perşembe ve cuma günleri sert yükseliş sergiledi. Özellikle ons altının toparlanmasıyla birlikte gram altın da cuma günü 991 liraya kadar yükseldi. Bin lira seviyesine doğru yönelen gram altın neredeyse 1 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Gram altın haftayı 984 liradan işlem görerek sonlandırdı. Haftalık bazda fiyat hareketine bakıldığında ise gram altın yüzde 3.10 oranında değer kazanmış oldu. 5 hafta boyunca üst üste düşüş gösteren gram altın bu haftayı primli tamamlamış oldu.

Çeyrek altın alış fiyatı bin 615,00 satış fiyatı ise bin 643,00 olarak işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön