27 / 04 / 2024

Altın su yolu set fiyatlarında 2.520 liraya varan indirim fırsatı! Çılgın kampanya! Elizi 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın su yolu set fiyatlarında 2.520 liraya varan indirim fırsatı! Çılgın kampanya! Elizi 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de altın su yolu setlerde çılgın indirim fırsatı başladı. Elizi'nin en gözde seti olan su yolu setin fiyatı 16 bin 055 liradan 13 bin 535 liraya kadar düşerek toplamda 2 bin 520 liraya varan indirim fırsatı başladı. Peki altın su yolu set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Altın su yolu set fiyat lis



Altın su yolu set fiyatlarında büyük indirim başladı. Yüzde 17'ye varan indirim fırsatı ile istediğiniz su yolunu daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Elizi'de 2 bin 520 liraya kadar indirim kampanyası başladı.

Su yolu altın setler genellikle 14 ayar satılıyorolup beyaz ve sarı renk olarak iki seçeneğe sahip. Altın su yolu setler kadınların şık ve zarifliklerini ön plana çıkartmalarına yardımcı oluyor. Kadınların vazgeçilmez parçası olan altın su yolu set fiyatları merak ediliyor.

Peki altın su yolu set fiyatı ne kadar? Altın su yolu set fiyatı kaç lira? İşte Elizi Altın su yolu set fiyatı listesi 7 Kasım 2022..


 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön