Altın & Gümüş

Altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Yoksa siz bu haberi okumadan altın ve dolar mı aldınız?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yıl başına çok az bir süre kalmışken altın ve doların bir ay sonraki rakamlarını tek tek açıkladı. İşte detaylar… Özellikle altında kendini gösteren seyir düşüklüğü ve ardından hızlı bir şekilde yükselişe geçmesi yatırımcıların kafalarında soru işaretlerine neden oldu

Altın ve döviz kurundaki dalgalanmalar son zamanlarda hız kazanırken vatandaşları ve yatırımcıları tedirgin etti.  Özellikle altında kendini gösteren seyir düşüklüğü ve ardından hızlı bir şekilde yükselişe geçmesi yatırımcıların kafalarında soru işaretlerine neden oldu.

Yatırımcıların kafalarındaki en önemli sorular ise; ” Altındaki yükselmeye devam edecek mi” veya “2023 senesine gram altın ne kadar olacak”…

Altın fiyatlarındaki yükseliş tüm Türkiye’nin gündemindeyken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten son derece kritik açıklamalar ve tahminler geldi.

İslam Memiş, dolar kurunun yükseliş gösterdiği son günlerde resmi sosyal medya hesabı üzerinden, "Şuan 1000 liranın altında gram altın yok sevgili kardeşim. Şu an 1. 007 lira. Olunca söylerim" ifadelerini kullanarak ekran ile piyasalardaki farklara son derece dikkat çekti. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ücretleri ile ilgili dikkat çeken başka tahmin ve açıklamalarda da bulundu.

Öğrencilere müjde! Karşılıksız olarak 3 bin lira verilecek! Sakın tarihleri kaçırmayın

Emekli promosyonlarında süreler uzadı miktar 10 bin lira oldu! Sırasıyla açıklandı! ING, TEB, Akbank, Garanti, QNB

Tam 7 bin 200 lira sahibi olacaksınız! Sadece başvurmanız yeterli! Acele edin hemen başvurun