Altın & Gümüş

Altın ve doların zirve yapacağı tarih belli oldu! Uzman isim açıkladı...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki dalgalanmaları değerlendirdi ve yatırımcılar için altın ve doların zirve yapacağı tarihi açıkladı. Şu anda ciddi bir belirsizlik var diyen Memiş fiyatlardaki düşüşün kalıcı olmayacağını söyledi...Yatırımcılara, bu fiyatların kalıcı olmayacağını söyleyen Memiş, zirve rakamlar için tarih verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar fiyatlarındaki dalgalanmaları değerlendirdi. Yatırımcılara, bu fiyatların kalıcı olmayacağını söyleyen Memiş, zirve rakamlar için tarih verdi. TGRT Haber'e konuşan İslam Memiş tedirgin olan yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Memiş, yeni bir dünya sisteminin oluştuğunu ve kontrollü bir şekilde gerginliğin devam edeceğini söyledi. Vatandaşların bu durumu kabul etmesi gerektiğini vurgulayan Memiş,  borcu olan vatandaşların bu kısa vadeli geri çekilmeleri bir fırsat olarak görmeli ve neye ihtiyacı varsa almalı dedi. Jeopolitik riskleri geride bıraksa bile enflasyon var. Enflasyon riski devam edecek. Kısa vadeli bir rahatlamanın geçici olduğunun unutulmaması gerektiğini hatırlattı.

 


 

GRAM ALTIN İÇİN ALIM ZAMANI

850 ve 900 lira arası gram altın için alım zamanı olduğunu söyleyen memiş Bir aylık süreçte 900 lira seviyesinin üzerinde gram altın alımı yapmayın dedim. Korku ve panik yok, daha alt seviyelerde alma imkanınız olabilir demiştik. Bu fiyatlamalar normal. Manipülasyon piyasası var. Sert bir şekilde düşürecekler ya da çıkaracaklar. 900 liranın altı alım fırsatı dedi ve yatırımcıları  uyardı.

Peki dolar, altın, gümüş ve euro gibi yatırım enstrümanları ne zaman zirve yapacak? İslam Memiş bu yatırım araçları için tarih verdi...

 

ALTINİ DOLAR VE GÜMÜŞTE YENİ ZİRVELER

Dolar kurundaki geri çekilmeler de 14.80 altı kademeli alım için fırsat olduğunu söyleyen Memiş, bunlar değerlendirilmeli dedi. Yaz aylarında dolar, altın, gümüşte yeni zirveler görülebileceğini aktaran Memiş, ''Enflasyon var, dünya ekonomileri daralıyor. Yaz ayları daha fazla moralleri bozacak dönemler olabilir.'' ifadesini kullandı.

Derleyen;

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

4 Nisan 2022 altın fiyatları! Gram altın 911 lira seviyesinde!

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altına dikkat!

Gümüşün gramı bugün kaç lira? 2 Nisan 2022 gümüşün gramı!

Dolar/TL yatay seyrine devam ediyor! İşte 4 Nisan 2022 dolar kuru...