Kent Haberleri

Altın için sinyal verildi! Ayı piyasası geliyor! İşte asıl kıyamet! Hazır olun

Altında son dakika gelişmeleri yurt içi ve yurt dışı piyasalara damgasını vurdu. Ons altın 1624 dolara kadar geriledi. Altındaki düşüş için siyal verildi, ayı piyasası geliyor. Herkes asıl kıyamete hazır olsun! Son dakika altın gelişmesi... altın yatırım fonlarındaki çıkış altında ayı piyasası beklentilerinin sinyalini verdi

Altın fiyatları, doların rekor seviyelere yakın işlem görmesi ve altın yatırım fonlarından çıkışların artmasıyla peş peşe ikinci haftayı kayıpla kapatmaya hazırlanıyor. altın yatırım fonlarındaki çıkış altında ayı piyasası beklentilerinin sinyalini verdi.

Ons altın, güçlü dolar ve altın destekli Borsa yatırım fonlarındaki varlıkların düşüşleri artırması ile fiyatların 2020 yılından bu yana en düşük seviyesine yaklaşarak peş peşe ikinci haftayı da kayıpla kapatmaya hazırlanıyor.

ALTIN İÇİN ASIL KIYAMET...

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ederken ''altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtı için, analistlerden değerlendirmeler geldi. Gelen değerlendirme altın için asıl kıyametin rakamı olarak kaydedildi.

Cuma günü 1627,41 dolar seviyesine kadar gerileyen altın fiyatlarında 1614,96 dolar seviyesinin altının görülmesi durumunda Nisan 2020 yılından bu yana en düşük seviye görülmüş olacak. 

Dolar Endeksi bu hafta rekor seviyenin altında dalgalı bir seyir izlerken tahvil getirileri de küresel mali krizden bu yana en yüksek seviyeye ulaşmış oldu.

Altın yatırım fonlarındaki çıkışlar hızlanırken bu durum daha sıkı para politikasından dolayı batılı yatırımcılar tarafından giderek daha fazla temkinli yaklaşılan spot altın için düşüş sinyali olarak yorumlanıyor.

AYI PİYASASI GELİYOR...

Altın fiyatlarındaki düşüş için siyaller ayı piyasasının geldğini gösteriyor. Piyasalarda zirve seviyesinin yüzde 20 aşağısının görülmesi ayı piyasasına giriş olarak kabul ediliyor.

Altın fiyatları 2022 Mart ayında görülen zirve seviyesinin yüzde 22 altında işlem görüyor.

GRAM VE ONS ALTIN

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. 21 Ekim 2022 altın fiyatları tarihin en sert düşüşlerini yaşıyor. Ons altın şu dakikalarda 1621 dolara kadar gerilerken gram altın fiyatı 994 liradan işlem görüyor.

Yok böyle hamle! Büyük adım Türkiye'den geldi! Çılgınlar gibi altın topluyorlar  

Altın için artık bu rakam konuşuluyor! Analistler resmen açıkladı! Görenlerin gözleri yuvalarından fırladı

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Görenler kahroldu! Elinde altını olan acilen baksın! 21 Ekim 2022 altın fiyatları