Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gerçek dolar kurunu açıkladı. Kurlara aldanıyorlar

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ekranda gözüken dolar kurunun doğru olmadığını iddia ederek, gerçek rakamları açıkladı.Asgari ücrete gelecek olan ikinci zamdan hemen önce konuşan Memiş, bu defa altın değil doları değerlendirdi

Altın ve para deyince akla gelen ilk İsim olan İslam Memiş, öngörülerine devam ediyor. Asgari ücrete gelecek olan ikinci zamdan hemen önce konuşan Memiş, bu defa altın değil doları değerlendirdi.

Dolardaki gün içi hareketlilik ve makas aralığı için uyaran İslam Memiş, "Dolar TL 16.65'te. Gün içinde 16,56 - 16.76'yı takip edeceğim. Geniş bant aralığı yeniden gündemde. Bu haftada biraz günlük bazda, haftalık bazda geniş bant aralığına, makas aralığına dikkat etmek lazım. Her sert geri çekilmeden sonra makas aralıklarının bankalarda açık olduğunu görüyoruz. Gün içindeki dalgalanmalar makas aralığının açılması anlamına geliyor. Bugüne kadar uyarıları dikkate almayanlar, varlıklarını yerine koyacaksa ekranda gördüğü kurlara aldanıyor, geri çekilmesini bekliyor ancak bu makas aralığını göz önünde bulundurmuyor" diye konuştu.

Kurban Bayramı’nda otoyollar ve köprüler bedava olacak mı? İşte detaylar

Asgari ücret için anlaşma sağlandı. AK Partili isim açıkladı

Toplu ulaşım ücretlerine son üç ayda ikinci zam. Bugünden itibaren başladı