29 / 04 / 2024

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten Yeni Altın Tahmini: Altın, 1800 Zirvesine Ulaşacak mı?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten Yeni Altın Tahmini: Altın, 1800 Zirvesine Ulaşacak mı?

Altın ve para piyasaları uzmanı ünlü İslam Memiş’ten altın hakkında yeni bir tahmin daha geldi. Altının 1800 zirvesini göreceğini söyleyen Memiş, önemli bir tarih verdi. Bunun yanı sıra olası düşüş uyarısını yaparak altın yatırımcılarına tavsiyelerde bulundu. İşte Memiş’in yeni gram altın tahmini…



Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın hakkında bir rekor tahmininde bulundu. Gram altının 1800 TL'ye ulaşacağını söylerken düşüş uyarısını da yaptı. Gram altını almak isteyenlere önemli bir zaman dilimi olarak 'dolar kuru' ifadesini kullandı. Aynı zamanda Memiş, yabancı yatırımcıların beklentileriyle ilgili de bazı ön görülerini paylaştı. Yabancı yatırımcı hareketliliği için farklı senaryoların olabileceğini dile getirirken dolar geleceğinde potansiyel artış ve azalışa da dikkat çekti. 

"Eylül ayında büyük artış görülebilir"

İslam Memiş, Eylül ayı ile ilgili altın ve para piyasası hakkında şu öngörülerini paylaştı: "Eylül ayından itibaren yabancı yatırım sayılarında yüzde 35'ini görme olasılığı var. Bu dönemde dolar bazlı endeks ucuz denilebilir. Bu durum da yabancı yatırımcıları çekebilir. Eylül ayında büyük artıştılar görülebilir ancak TL bazında henüz beklemedeyim."


Geri Dön