29 / 04 / 2024

Altın yeniden 2 bin 250 TL'nin üzerine çıktı, İslam Memiş'ten 4 yeni seviye geldi! 

Altın yeniden 2 bin 250 TL'nin üzerine çıktı, İslam Memiş'ten 4 yeni seviye geldi! 

Yaptığı tahminlerle yatırımcıların gündeminden düşmeyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten 4 yeni seviye geldi...



Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatları şu sıralarda dalgalı bir seyir izliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre geçtiğimiz hafta rekor üstüne rekor kıran ons altın şu sıralarda 2 bin 170 dolar seyrinde işlem görüyor. Ons tarafından esen rüzgarlarla yönünü bulan gram altın fiyatı da yeniden 2 bin 250 TL üzerine yükseldi. Peki yatırımcıların gözdesi altın fiyatları artacak mı düşecek mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kritik altın yorumunu 4 yeni rakam vererek açıkladı.

İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in açıklamaları...

Gündemden düşmeyen altın fiyatları yön arıyor. Ons altın 2 bin 170 dolar seyrinden işlem görürken altın gram fiyatı da iç piyasada 2 bin 250 TL civarında işlem görüyor. Piyasalarda yaşanan bu hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken altın yorumları yaptı.

Altın yeniden 2 bin 250 TL nin üzerine çıktı, İslam Memiş ten 4 yeni seviye geldi! 


İSLAM MEMİŞ'TEN SON DAKİKA ALTIN YORUMU

Yatırımcıların en çok merak ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasasına ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.


ONS ALTIN İÇİN 2 KRİTİK RAKAM GELDİ

İslam Memiş'in açıklamalarından öne çıkan başlıkları şu şekilde:

"Ons altın fiyatı toparlanıyor. Kritik direnç seviyeleri de artık 2 bin 180 dolar seviyesi oldu. Aşağıda boşluk bir alan var bu da 2 bin 125 dolar seviyesi. 2 bin 160 dolar altına sarkmalarda 2 bin 125 dolar seviyelerini bekliyor olacağım.

Altın yeniden 2 bin 250 TL nin üzerine çıktı, İslam Memiş ten 4 yeni seviye geldi! 

"GERİLEMEYİ FIRSATA ÇEVİRMEK GEREKİYOR"

Elinde dolar olan yatırımcı ons altındaki gerilemeleri bir fırsat şeklinde değerlendirmeli. Çünkü 2 bin 125 dolar seviyelerinde yeniden bir 100 dolarlık atak yaparak 2 bin 225 dolar seviyesine kadar bir yükseliş trendi görebiliriz.


İŞTE KISA-ORTA-UZUN VADEDE ALTIN BEKLENTİSİ

O nedenle ons altın tarafında kısa vadede negatif orta ve uzun vadede pozitif beklentim sürüyor. Yatırımcıların gözdesi Gram altın TL geçen hafta 100 TL'lik bir geri çekilme vardı. Düşüşlerde kademeli alım fırsatları da gelecek. Önümüzde 15 gün boyunca altın fiyatları sakin seyrini sürdürecek. Düşüş ve baskı altında kalan altın fiyatları var karşımızda.

Geçtiğimiz hafta gram altında 2 bin 548 TL seviyelerine kadar yükseliş gördük. Şu anda 2 bin 438 TL'den işlem görüyor. Geçen hafta ve şimdi arasında 110 TL'lik bir düşüş var.

Altın gram için 2 bin 400 Türk Lirası seviyesi altındaki sarkmaları takip edeceğim. Şimdiki seviyelerden ise riske atmamak için alımlar gerçekleştirilebilir. Yüzde elli alım yapılabilir. Diğer yüzde elli de 2 bin 400 Türk Lirası altına sarkmalarda yapılabilir.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

İkinci el konut fiyatları 1.5-2 milyon TL'ye geriledi! Satışlar yükseldi ama sektör durgun!

9 banka Mart 2024 müjdesini peş peşe sıraladı! 0 faizle kredi fırsatını sakın kaçırmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön