Altın & Gümüş

Altın yükseliyor mu? Piyasaların altını üstüne getirecek! Altında son durum..

Altın fiyatları hafta sonu biterken günbegün altın yatırımı yapanların takibinde. Altına bakıldığında ise çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ise vatandaşlar tarafından en çok merak edilen altın türleri arasında yer alıyor. Peki, çeyrek altın bugün ne kadar? Ons altın ve döviz kurlarındaki değişimlerin etkilediği altın fiyatları düşüp düşmediği yükselip yükselmediği takip ediliyor

Gram altın kaç lira/TL? İşte 24 Temmuz 2022 altın fiyat listesi…

Döviz kurlarında dalgalanmalar son sürat devam ederken vatandaşlar sık sık altının son durumunu merak ediyor. Ons altın ve döviz kurlarındaki değişimlerin etkilediği altın fiyatları düşüp düşmediği yükselip yükselmediği takip ediliyor. Hafta başına yatay bir seyir başlayan ons altın, geçen hafta geldiği 1.800 dolar üstü seviyeleri koruyamayarak 1.728 dolar civarında işlem görüyor. Peki anlık altın ne kadar oldu? Çeyrek gram ne kadar? Gram altın ne kadar?

 

GRAM ALTIN NE KADAR?
Altının gram fiyatı 24 Temmuz 2022 Pazar gününe bakıldığında 985 lira seviyelerinde yer alıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?
En çok merak edilen altın türlerinden çeyrek altın bugün 1. 614 liradan geri alınırken satış fiyatı ise 1.643 lirada olarak işlem görüyor.


YARIM ALTIN NE KADAR?
Yarım altın bugün 3.218 liradan alınırken, 3.286 liradan satılıyor.


CUMHURİYET ALTINI NE KADAR? 
Alım konusunda dar gelirliyi zorlayan cumhuriyet altını ise haftanın başında 6 bin 436 liradan geri alınırken, 6 bin 547 liradan satışa sunuluyor.
6 bin liranın üzerindeki konumuyla alıcısını zorlayan cumhuriyet altını ise haftanın ilk gününde 6 bin 436 liradan geri alınırken, 6 bin 547 liradan satışa sunuluyor.