24 / 05 / 2024

Altınay Mücevherat, Kuyum Kent için harekete geçti!

Altınay Mücevherat, Kuyum Kent için harekete geçti!

Kuyumculuk başta olmak üzere inşaat sektöründe faaliyet gösteren Altınay Mücevherat, Diyarbakır'da kuyumculuk sektöründe önemli gelişmeleri beraberinde getirecek bir projeye hazırlanıyor. 'Kuyum Kent' projesinin maliyetinin 28 milyon TL olduğu belirtildi.



Kuyumculuk başta olmak üzere inşaat sektöründe de faaliyet gösteren Altınay Mücevherat, Diyarbakır'da kuyumculuk sektöründe önemli gelişmeleri beraberinde getirecek bir projeye hazırlanıyor. 'Kuyum Kent' adı altında faaliyet gösterecek projenin yaklaşık maliyetinin 28 milyon TL civarında olduğunu belirten Altınay Mücevherat Genel Müdürü Lezgin Ay, "Diyarbakır'da kuyumculuk sektörünün gelişmesinin önüne açacak bir projeyi hayata geçiriyoruz. Alto, gümüş ve değerli taş mağazalarından oluşan, konferans salonlu, 17 bin 276 metrekare kapalı alanı olan, 3 bin 109 metrekarelik otoparkı bulunan ve sosyal alanlara sahip bir AVM inşa edeceğiz. Proje kapsamında 50 ila 80 metrekare arasmda 90 ila 100 civannda iş yeri planlıyoruz" açıklamasını yaptı.
Lezgin Ay, özellikle Ortadoğu'dan yoğun ilgi gördüklerini bildirdi. Proje ile ilgili inşaat çalışmalarına bu yılın sonunda başlayacaklarına işaret eden Ay, proje tamamlandığında 300 kişiye iş imkanı sunacaklarını söyledi. Kuyumculukta kendi markalarını oluşturmayı planladıklarım belirten Ay, "Altınay alyans ve Goldmoon Diamond kendimize ait markalarımız. Türkiye'nin birçok noktasına ürün gönderiyoruz.
Farklı illerde konsept mağazalar açarak, bayilikler de vermeyi planlıyoruz" ifadesini kullandı. İnşaat sektöründe ise Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yöntemiyle projelerinin devam ettiğini sözlerine ekleyen Ay, "Kentsel dönüşümün l'inci etap projesini tamamladık. Şimdi teslimatları yapıyoruz.
Kendi konut projelerimiz devam ediyor. Bu projeleri GYO tarzında yapıyoruz" dedi.


Dünya Bölge

Geri Dön