17 / 06 / 2024

altinay mücevherat

altinay mücevherat

Kuyumculuk başta olmak üzere inşaat sektöründe faaliyet gösteren Altınay Mücevherat, Diyarbakır'da kuyumculuk sektöründe önemli gelişmeleri beraberinde getirecek bir projeye hazırlanıyor. 'Kuyum Kent' projesinin maliyetinin 28 milyon TL olduğu belirtildi.

Yüksek enflasyona rağmen lüks tüketim tam gaz devam ediyor! Lüks tüketim geçen yılı ikiye katladı!

E-ticaretten gerçekleşen alışverişlerde lüks tüketimin arttığı gözleniyor. Uzmanlar, önceki yıllar ile karşılaştırıldığı zaman lüks tüketim harcamalarının katlanarak büyüdüğüne işaret ederken, en fazla alışverişin saat, mücevherat ve lüks moda kategorilerde gerçekleştiği görülüyor.

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası kartı olanlar bayram ediyor! Herkese 250 TL anında veriliyor! Son tarih 28 şubat 2023!

Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı. Herkese 250 TL anında verilen kampanyayı kaçırmayın. Çiçekçi, giyim ve aksesuar, kozmetik, kuyum ve mücevherat sektöründe geçerli alışverişte kullanılacak fırsat 28 Şubat’ta sona eriyor. İşte detaylar…

Altında büyük göç başladı! Rüzgar yön değiştiriyor

Batılı yatırımcının altın alımı düşerken, iç piyasalarında altının prim yaptığı Asya ülkelerinde hem sikke hem de mücevherat talebinde artış görülüyor. Mart ayında yaşanan zirvesinden bu yana altın, dolar bazında yüzde 18 değer kaybetti ve bu durum Asyalı alıcıları harekete geçirdi.

Bulut Mücevherat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Mücevherat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beşiktaş'ta Sinan Arkadaş Bulut tarafından kuruldu.

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Suat Kaçhan tarafından kuruldu.

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile LJ Mücevherat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Prefabrik yapılara ek gümrük vergisi getirildi!

Mücevherat, golf arabası ve prefabrik yapıların yer aldığı çok sayıda ürüne yüzde 30’a kadar ek gümrük vergisi getirildi...

Çakır Cam Eğitim Hizmetleri Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Cam Eğitim Hizmetleri Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Havva Çakır tarafından kuruldu.

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 milyon TL sermaye bedei ile Braık Saeed Samıkh tarafından kuruldu. 

Cyprıot Quartet Turizm Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cyprıot Quartet Turizm Organizasyon İnşaat Mücevherat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Göksel Taş tarafından kuruldu. 

Her Çelik Sanayi Cam Ve Mücevherat Gıda İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Çelik Sanayi Cam Ve Mücevherat Gıda İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Muhammet Hakan Erdemir tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'nde inşaat sektörüne giriyor!

Ana işi mücevheratın yanı sıra enerji, finans ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren Altınbaş Holding'in üçüncü kuşak temsilcileri inşaat işine adım attı. Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'ne yakın bir lokasyonda 330 dairelik bir proje başlıyor.

altinay mücevherat Haberi

altinay mücevherat
Kuyumculuk başta olmak üzere inşaat sektöründe de faaliyet gösteren Altınay Mücevherat, Diyarbakır'da kuyumculuk sektöründe önemli gelişmeleri beraberinde getirecek bir projeye hazırlanıyor. 'Kuyum Kent' adı altında faaliyet gösterecek projenin yaklaşık maliyetinin 28 milyon TL civarında olduğunu belirten Altınay Mücevherat Genel Müdürü Lezgin Ay, "Diyarbakır'da kuyumculuk sektörünün gelişmesinin önüne açacak bir projeyi hayata geçiriyoruz. Alto, gümüş ve değerli taş mağazalarından oluşan, konferans salonlu, 17 bin 276 metrekare kapalı alanı olan, 3 bin 109 metrekarelik otoparkı bulunan ve sosyal alanlara sahip bir AVM inşa edeceğiz. Proje kapsamında 50 ila 80 metrekare arasmda 90 ila 100 civannda iş yeri planlıyoruz" açıklamasını yaptı.
Lezgin Ay, özellikle Ortadoğu'dan yoğun ilgi gördüklerini bildirdi. Proje ile ilgili inşaat çalışmalarına bu yılın sonunda başlayacaklarına işaret eden Ay, proje tamamlandığında...