Altın & Dolar

Altında şuanki rakamlar fragman! İslam Memiş 'Film başlıyor' dedi, tarih verdi! İşte altının geleceği gerçek seviye

Altın ve piyasa analizcisi İslam Memiş, altın fiyatlarını değerlendirdi. Son zamanlarda rekor seviyelere yükselen altında 'film başlıyor' diyerek yıl sonu tahmini açıkladı.

Altın ve piyasa ekonomisti İslam Memiş'ten son takika altın tahmini geldi. Memiş, altın fiyatlarını değerlendirerek şuanki rakamların bir fragman gibi olduğunu asıl seviyelerin görüleceği filmin başlayacağı tarihi açıkladı ve rakam verdi. 

KONTROL MERKEZ BANKALARININ ELİNDE!

İslam Memiş, sistemi kontrol eden gücün merkez bankaları olduğunu söyledi. Merkez bankalarının hangi yatırım araçlarını ucuzlatırsa, yatırımcılara ne kadar verirse o kadar alınacağını ve bu konuda da  çok özgüvenli olunmaması gerektine vurgu yaptı.

Memiş 'Kontrol merkez bankalarının elinde” diyerek yatırımcıları uyardı. İslam Memiş’ten enflasyon, kırılmaların yaşanacağı aylar ve yıl sonu altın fiyatları ile ilgili değerlendirme yaptı.

 

BU RAKAMLAR FRAGMANDI!

İslam Memiş, geçen pazartesi piyasalarda görülen altındaki ani düşüşün bir fragman olduğunu söyledi. Asıl tehlikeli düşüşün Aralık oyunda olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

ARALIK AYINDA ÇÖKÜŞ OLACAK!

'Asıl çöküş aralık ayında' diyen Memiş,  bir sabah uyandığımızda bu çöküşlere şahit olacağımızı söyledi.

Bu düşüşlerin sürpriz olmadığını açıklayan Memiş'' Resesyon fiyatlamasının bahanesi var. ABD'de çok riskli bir seçim var. Daha 5 Kasım'a kadar neler olacak? Biden'ın adaylıktan çekilmesi, Trump'a suikast girişimi… Bu çok önemli bir olay. Adaylara baktığımız zaman Kamala Harris, savaşın Filistin'de son bulması konusunda popülizm yapıyor” diyerek altındaki riskli süreçi anlattı. 

YIL SONU GRAM ALTIN 3,000 TL OLCAK

İslam Memiş yıl sonu için gram altın tarafında 3000-3500 lira gibi bir öngörüsü olduğunu söyledi.

3.000 TL üzeri bir gram fiyatı beklemeye devam ettiğini açıklayan Memiş  ''Ons altın tarafında 2600 devamında 3.000 dolar civarında. Merkez bankaları bu çöküş sonrası bir toplantı yapabilirler. Eylülde beklenen faiz indirimleri daha erkene alınabilir” dedi.

Altın yeşil ışık yaktı! Yükseliyor! Ata lira satış fiyatı kaç lira? Reşat altın kaç TL? Canlı altın fiyatları
Canlı altın fiyatları: 1 gram bile altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını ne kadar?