Altın & Gümüş

Altında yatırımcılar şaşkın, analistler eğilerek kulaklarına fısıldadı: Bu tarihi bekleyin

Altın fiyatlarındaki tarihi düşüşün ardından yeniden hafif yükselme meydana geldi. Analistler ise altın fiyatlarının yeni aya yükselişle başlayacağını belirtiyor. Altının düşmesinin ardından rağbet arttı ve yatırımcılar altının yükselmeye başlayacağı tarihi beklemeye koyuldu

Doların yükselmesiyle birlikte çok sayıda vatandaş da altına yatırım yaptı. Altının düşmesinin ardından rağbet arttı ve yatırımcılar altının yükselmeye başlayacağı tarihi beklemeye koyuldu. Analistler ise altının bugünkü yükselişinin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"SABREDİN VE BEKLEYİN"

Analistlere göre altında bugünkü yükseliş sadece bir gösteri. Altın fiyatları FED'in 26-27 Temmuz'da açıklayacağı faiz kararının ardından asıl yerine oturacak. İşte o günden sonra ay başına doğru altın fiyatlarında yeniden yükselme bekleniyor. Peki piyasalarda son durum nasıl? Gelin birlikte göz atalım...
 

HAFTA BAŞINDAN BU YANA DÜŞÜŞ YAŞANIYORDU

Hafta başından bu yana yaşadığı düşüşle herkesi şoke eden altın yönünü tekrar yukarı çevirdi.
Altın fiyatlarına neler oluyor? Hafta başından beri yaşanan düşüş ile yatırımcıyı şoke eden altın fiyatları yönünü yukarı çevirdi. 22 Temmuz haftanın son işlem gününde altın 980 lirayı aştı. Geçtiğimiz haftalarda gram 950 lirayı görmüştü.
 

GRAM ALTIN 983 TL'YE KADAR YÜKSELDİ 

Dün, dolar kuru ve ons altın fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü 978,8 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı, şu sıralar 983 lira seviyesinde işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından 983.57 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.607 lira, Cumhuriyet altını da 6.565 liradan satılıyor.
Dün günü 1.718,5 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, 1.716,4 dolardan işlem görüyor.
 

ANALİSTLER  VERİLERE ODAKLANIYOR

Dün altın onsu son iki yılın en dip seviyesini görmüştü ve ardından hızla toparlanmıştı.
Analistler, resesyon ve enflasyon endişelerinin varlık fiyatlarını etkilemeyi sürdürdüğünü belirterek, veri odaklı değerlendirmelerin ön plana çıkmaya devam ettiğini söyledi.

Çay, ayçiçek, şeker derken bir ürüne daha zam geliyor! Stoklar tükenmeden mutlaka alın

SGK yardım tutarı açıklandı, başvuruya gerek yok direkt hesaplara yatırılacak!

100 milyon dolar şak diye cebe indi!