15 / 05 / 2024

Altını bilen adam İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! Düşüş için ilk sinyali verdi!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! Düşüş için ilk sinyali verdi!

Altını bilen adam İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İki önemli kritik verinin beklentiğini söyleyen Memiş, altındaki düşüş için ilk sinyali verdi. 



Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? sorusu yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altını bilen adam İslam Memiş altın fiyatlarının yönünün nasıl olacağını açıklayarak yatırımcıları uyardı. Altının yönünü etkileyecek iki kritik veriye dikkat çeken Memiş önemli açıklamalarda bulundu.

ALTIN FİYATLARI DÜŞMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

İslam Memiş, önce 1 Mayıs 2024 tarihinde ABD Merkez Bankası FED faiz kararına daha sonra ise 3 Mayıs 2024 ABD Tarım Dışı İstihdam Verisi işaret etti. Enflasyonist baskının devam etmesi ile 3 beklenen faiz indirimi ikiye düşerek piyasa ona göre fiyatlanmaya başlanacağına dikkat çekti. Gelen yorum ve açıklamalar değerlendirildiğinde Fed faiz kararından ziyade cuma güün açıklanacak olan tarım dışı istihdam verilerinin altın fiyatları üzerinde daha etkili olması bekleniyor. 

Altını bilen adam İslam Memiş ten altın yatırımcılarına kara haber! Düşüş için ilk sinyali verdi!

ALTIN FİYATLARI NE ZAMAN YÜKSELECEK?

İslam Memiş altın fiyatlarındaki düşüşe değindi. Herkesin merak ettiği altın fiyatları ne zaman yükselir? sorusuna Memiş'ten şu yanıt geldi: “gram altın iki hafta içerisinde yeniden rekor kırmaya başlayacak” diyerek, kısa vadeli düşüşün, alım fırsatı sunduğunu ifade etti.

Memiş “Uzun vadede beklentimiz önce 3 bin TL sonrası 3 bin 500 TL olması yönünde" diyerek yükseliş sinyali verdi .

HAREM ALTIN FİYATLARI 1 MAYIS 2024!

Harem altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı.  Gram altın 2452 lira, çeyrek altın 3982 lira, yarım altın 7989 lira, tam altın 15,867 liradan satılıyor.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak!

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

 


Geri Dön