17 / 05 / 2024

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak!

Altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüş karşısında endişelenirken, ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu geldi. Gram altın tam tamına bu kadar olacak.



Ekonomist Tunç Şatıroğlu, gram altın ve ons altına yönelik yeni yorumda bulundu. Şatıroğlu yatırımcıları uyararak, altın fiytlarının yükselmeye devam edeceğini açıkladı. 

SABIRLI OLUN!

Tunç Şatıroğlu, altın yatırımcılarını sabırlı olmaları konusunda uyardı. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcıları endişelendirmeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarının tekrar yükselip yükselmeyeceğini araştırırken, Şatıroplu '' Altın uzun vadeli bir yatırımdır, sabırlı olunması gerekir!'' dedi.

ALTIN FİYATLARI NE OLUR?

Altın, 2024 yılının ilk çeyreğinde rekor üstüne rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı yılın geri kalanında altın fiyatlarının nasıl seyredeceği sorusunun yanıtını arıyor. 

Son zamanlarda yükseliş trendine giren altın piyasasına dair değerlendirmelerde bulunan ekonomist Tunç Şatıroğlu, altın fiyatlarının yükselmesinin nedenleri arasında  FED'in faiz indirimi, jeopolitik riskler ve Çin Merkez Bankası'nın altın talebi olarak sıraladı. 

ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Cumhuriyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Şatıroğlu, kısa vadede altın fiyatlarının yatay seyredebileceğini vurgulayarak, uzun vadede ise yükseliş trendinin devam edeceğini belirtti.

GRAM ALTI TAM TAMINA BU KADAR OLACAK!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu ons altında hedef fiyatın 2450-2500 dolar aralığı olduğunu vurguladı. Tunç Şatıroğlu, gram altın fiyatının ise 3 bin liraya kadar yükselebileceğinin altını çizdi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu ndan yeni altın yorumu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak!

ALTIN ALIRKEN DİKKAT EDİN!

Şatıroğlu, yatırımcıları altın alıp satarken de dikkatli olmaları konusunda uyardı. Tunç Şatıroğlu Şatıroğlu, altın alırken bilindik kuyumculardan veya bankalardan alınması konusunda tavsiyelerde bulundu.

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU? KAPALIÇARŞI'DA GRAM ALTIN KAÇ TL?

Yatırımcılar, gram altın fiyatını araştırıyor. Bu konuda Kapalıçarşı altın fiyatları yakından takip ediliyor. Gram altın bugün 2458 lira oldu. Çeyrek altın 3993 lira, yarım altın ise 8009 liradan satılıyor.

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Geri Dön