22 / 05 / 2024

Altını olan yaşadı!  Tarih verildi… 1.450 lirayı bulacak!

Altını olan yaşadı!  Tarih verildi… 1.450 lirayı bulacak!

En çok tercih edilen yatırım araçlarından altın bu hafta yatırımcının yüzünü güldürmese de piyasa uzmanından yeni tahmin geldi. Altının 1.450 TL olacağı tarih çok uzak değil.



Elindeki parasını değerlendirmek isteyenlerin başlıca tercihlerinden biri dolar olurken, altın da tüm zamanların vazgeçilmez yatırımı olarak gözde yerini koruyor.

Bayram süresince piyasaların kapalı olmasına rağmen hafta son gram altın fiyatlarındaki düşme yatırımcıyı hayal kırıklığına uğrattı. Kısa süre önce hızlı yükselmeler yaşayan altındaki gerileyişe rağmen piyasa uzmanı isimler bir biri ardına yeni tahminlerini sıraladı.

 Altını olan yaşadı!  Tarih verildi… 1.450 lirayı bulacak!

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonucuna göre altında yükselişin ivme kazanması beklenirken,  çıkan sonuca göre Türk Lirasının değer kaybına uğramasıyla altında da kademeli ya da hızlı bir yükseliş yaşanması bekleniyor. 

Peki altın fiyatları önümüzdeki günlerde hangi seyri izleyecek? Seçimden sonra fiyat beklenti ne yönde? 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön