12 / 05 / 2024

Altını olanlar dikkat! Altında ani düşüş!

Altını olanlar dikkat! Altında ani düşüş!

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından sürekli takip ediliyor. Yatırım ve birikim yapan kişiler piyasaları yakından takip ediyor. Yeni haftaya da yükselişle başlayan altın fiyatı ağustosta da yukarı yönlü hareketi ile giriş yaptı. Peki; gram, çeyrek, yarım ve ons altın ne kadar oldu? İşte detaylar..



Altın fiyatları, 1 Ağustos 2023 Salı günü vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Gram ve çeyrek altın başta olmak üzere her birim bazında arama motorlarında yapılan sorgulamalar gündemdeki yerini aldı. Ağustos aynının ilk işlem gününde altın fiyatları bugün ne kadar sorusu cevap arıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam ve ons altın fiyatları tek tek sorgulanmaya başladı. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatlı ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları...

Altını olanlar dikkat! Altında ani düşüş!

CANLI GRAM ALTIN FİYATI

ALIŞ (TL) 1.682,48

SATIŞ (TL) 1.682,79

ÇEYREK ALTIN FİYATI KAÇ TL?

ALIŞ (TL) 2.754,00

SATIŞ (TL) 2.790,00

YARIM ALTIN FİYATI NE KADAR?

ALIŞ (TL) 5.524,00

SATIŞ (TL) 5.604,00

TAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ (TL) 10,903,74
SATIŞ (TL) 11.121,15

22 AYAR BİLEZİK FİYATI NE KADAR?

ALIŞ (TL) 1.545,16
SATIŞ (TL) 1.559,23

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ (TL) 11.007,00
SATIŞ (TL) 11.109,00

ONS ALTIN FİYATI BUGÜN KAÇ TL?

ALIŞ 1.942,39
SATIŞ 1.942,72

Altını olanlar dikkat! Altında ani düşüş!

TCMB, TÜSİAD İLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nda (TCMB) yeni yönetim saha çalışmalarına hız verdi. Belirli zamanlarda iş dünyası temsilcileri ile toplantılar gerçekleştiren TCMB, dün de iş dünyasının önemli temsilcileri ile görüşmeler yaptı.

Daha önce Para Politikası Kurulu metninde seçici kredi felsefesi ile beraber hareket edileceğini açıklayan TCMB’nin iş dünyası ile görüşmesi son derece önemli bulunuyor. TCMB’ye son yapılan atamalar ile beraber yeni kadronun hızlı reaksiyon aldığına dikkat çeken kaynaklar, atılacak makul adımlarla reel sektörün yaşadığı finansman probleminin çözülmesinin istendiğini söylüyor.

İŞ DÜNYASI FİNANSMAN SORUNUNA ÇÖZÜM BEKLİYOR

dunya.com’un haberine göre, konuya yönelik görüşleri alınan TESK Başkanı Bendevi Palandöken şu ifadeleri kullandı: “Esnaf enflasyonist ortamda büyük sorunlar meydana geliyor. Şu anda en büyük problemimiz krediye ulaşamamak. Esnaf Kefalet’i ile esnafımıza düşük faizli kredi veriliyor. Fakat burada kredilerin miktarının artırılması lazım. Ticari kredilere ulaşamayan esnaf zorda kalıyor. Bu problem bir an önce çözülmeli” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA! Konya’da 5 şiddetinde deprem oldu!

Dolar, euro ve sterlin fiyatlarında sıcak gelişme! İşte son dakika döviz fiyatları...

Akaryakıt alacaklara müjde! Benzin, motorin ve LPG için son dakika kararı! Adeta kuyruklar oluşturacak!


Geri Dön