17 / 05 / 2024

Altını olanlar dikkat! Kritik uyarı: Bu kez tarih verdi

Altını olanlar dikkat! Kritik uyarı: Bu kez tarih verdi

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri üst üste geldi. Haftaya düşüş ile başlayan altın fiyatları haftayı rekor ile kapattı. Ons fiyatlarındaki yükselişler iç piyasada gram altın fiyatlarını da etkisi altına aldı. İşte tüm detaylar...



ALTIN FİYATLARI İÇİN KRİTİK TARİH: 1.500 TL OLACAK!

Ons altın ve gram altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, ons altında yaşanan düşüşün küresel piyasalardaki gelişmelere bağlı olduğunu belirtti.

Altını olanlar dikkat! Kritik uyarı: Bu kez tarih verdi

Memiş sözlerini şöyle sürdürdü: "Ons altında bir düşüş söz konusu. Küresel pazardaki gelişmelerden ötürü 1.930 dolar seviyesine kadar geriledi. Ama 1.960 dolar seviyesine kadar yeniden bir yükseliş görülebilir ve haliyle gram altın /TL fiyatı seçimlerden önce 1.392 lira seviyesindeydi. Kapalıçarşı piyasasında şu an itibarıyla 1.354 lira seviyesinde. Gram altında da sert bir geri çekilme olduğu ortada. Fakat orta ve uzun vadede hem döviz tarafında hem altın fiyatlarında yükselişlerin devam etme olasılığı oldukça kuvvetli.  Hem küresel piyasalardaki gelişmeler hem içsel problemlerden ötürü şu anda altın fiyatlarında yine yaz aylarında 1.500 lira seviyesi üzerinde ataklar öngördüğümü söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Altını olanlar dikkat! Kritik uyarı: Bu kez tarih verdi

İcradan satılık dev TV kulesi; 249 milyon TL bedel biçildi

Kredi ve kredi kartı borcu olanlar hemen bakın! Yasal takip için rakamlar açıklandı

Son dakika! Borcu olanlara müjdeli haber geldi; Tarih değişti, süre uzatıldı


Geri Dön