Altın & Gümüş

Altını olanlara çok kritik son dakika uyarısı! Fırtına bulutları süper kasırgaya döndü! Kendinizi bu sona hazırlayın!

Altını olanlar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor. JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon altını olanlara çok kritik uyarılar yaptı. İşte o uyarılar... Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, Cuma günü de gün içinde 1

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD’de özel sektör istihdamının son ayda beklentilerin çok altında kalmasıyla ons altın Perşembe günü 1870 dolara çıkmış ve 9 Mayıs sonrası en yüksek seviyeyi görmüştü. 

Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, Cuma günü de gün içinde 1.874 doları test eden altın, tarım dışı istihdam sonrası kazançlarını silerek 1850 doların altını test etti.

Altını olanlar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor. Peki altın nereye gidiyor? İşte o analistlerden son dakika açıklaması...
 

GRAM ALTINI OLANLAR GÜLDÜ

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Dolar/TL kurunun Cuma günü 16,54 seviyesini görmesi altının gram fiyatına 2022'nin dezirvesini getirdi ve 993 TL'ye çıktı. 

KASIRGA GELİYOR

JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon yatırımcıların gözdesi gram altın ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Altın fiyatlarını değerlendiren JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon’dan yatırımcıları endişelendirecek açıklamalar yaptı. New York’ta gerçekleştirilen bir finans konferansında kalabalığa, yaklaşan ekonomik ‘kasırga’ hakkında bilgi veren JPMorgan Chase CEO konuyla ilgili olarak, “Fırtına bulutları var dedim, ama değiştireceğim, bu bir kasırga. Kendinizi hazırlasanız iyi olur." dedi.

Mynet'in aktardığına göre, yaptığı açıklamada şu anda ekonomik durumlar ‘iyi’ görünse de, ‘küçük’ bir kasırga mı yoksa ‘Sandy süper kasırgası‘ mı olacağının hala belirsiz olduğunu söyleyen Morgan, şu anda havanın biraz güneşli ve işlerin iyi gittiğini söyleyerek, herkesin Fed’in bunu halledebileceğini düşündüğünü kaydetti. Morgan, "O kasırga tam orada, yolun aşağısında, bize doğru geliyor.” dedi.

Gram altın 1000 liraya göz kırpıyor! 5 Haziran altın fiyatları ne kadar? İşte gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolar kurunda son dakika! İşte 5 Haziran 2022 dolar kuru!

ltın yatırımcılarına zemzem suyu gibi tavsiye! Fırtına değil kasırga geliyor