Altın & Gümüş

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması geldi! 'Böyle bir şey olursa, altın..' Hemen siz de bakın

Piyasa Kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, konuk olduğu programda altın fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki İslam Memiş yaptığı açıklamada neler dedi? İşte son dakika açıklamaları...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  TGRT Haber’de konuk olduğu programda piyasalar ile ilgili belirsizlik vurgusu yaparken yatırımcılara da yeni rekorlar gelebileceğini söyledi.

Peki İslam Memiş altın yatırımları ile ilgili hangi açıklamaları yaptı? İşte yatırımcıların merakla beklediği o açıklamalar...
 

Yurt gazetesinde yer alan habere göre, piyasa kahini olarak bilinen İslam Memiş yaptığı açıklamada yeni rekorlar gelebileceğini ve söz konusu yükselişlerin kendisine 2020 yılında Covid-19 süreci dönemlerini hatırlattığını söyledi.

Yaptığı açıklamada o zaman ons altının 2 bin 70 dolar seviyesine geldiğini ve herkes 3 bin dolar seviyesine geleceğini düşünürken 1678 dolar seviyesine indiğini kaydederek, "Yeni zirveler konuşuluyor. Yeni zirveler için yükselişlerin kademeli yükselişlerin haftalık bazda kalıcı olması gerekiyor” dedi.

Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş, 2022 yılı içerisinde gram altın fiyatlarını 1450 TL, ons altın fiyatlarının ise 2 bin 150 dolar seviyesinde olacağı tahmininin halen geçerli olduğunu dile getirdi.

YATIRIMCILARA ÖNEMLİ UYARILAR YAPTI

İslam Memiş yaptığı açıklamada yatırımcılara sakin olmalarını ve varlıklarını satmamaların önerisi vererek, yeni alım fırsatlarının geleceğini kaydetti.

Yaptığı açıklamada puslu havanın dağılmasını beklemek gerektiğini kaydeden İslam Memiş, arkasından Amerikan Merkez Bankası faiz kararına ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararlarına bakmak gerektiğini dile getirerek, alım için beklemenin daha sağlıklı bir karar olacağını düşündüğünü kaydetti. Memiş, "Yüksek fiyatlardan alanlar düşük fiyatlardan da almak isteyecektir” şeklinde konuştu.

Her dediği çıkan İslam Memiş açıkladı! Dolar 15 lira mı 20 lira mı olacak? İşte detaylar...

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Duyan inanamadı! Altında bunu boşa beklemeyin, olmayacak

Ünlü ekonomist İslam Memiş altının rekor kıracağı tarihi açıkladı! Güvenli yatırım şeklini duyurdu