16 / 07 / 2024

Altını olanlara paniğe kapılmayın uyarısı geldi!

Altını olanlara paniğe kapılmayın uyarısı geldi!

Altın ve para piyasaları uzmanı ismi İslam Memiş, bu hafta itibarıyla altın fiyatlarında büyük bir dengeleme yaşanacağını dile getirerek,  "paniğe kapılmayın" uyarısı yaptı. 


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Geçtiğimiz ay peş peşe düşüşlerle yatırımcılarının yüreğini ağzına getiren altın fiyatları, Temmuz'da adeta yeniden zirve noktasına ulaştı.

Paylaşılan detaylara göre yatırımcılarının adeta yüzünü güldüren ons altın, son haftalarda yaşanan ralliden sonra 2 bin 418 dolara kadar çıkarak tarihi zirvesine göz kırparken, yükselişlerden sonra yatırımcılar için yeni destek ve direnç seviyeleri de belli oldu.

Halktv'de yer alan habere göre kapalıçarşı piyasalarının uzman isimleri arasında yer alan İslam Memiş, ons altın tarafında haftanın geri kalanında büyük bir düşüş yaşanmasının muhtemel olduğunu dile getirerek, altın fiyatlarının aşamalı olarak 3 bin 380 ve 3 bin 360 dolara kadar gerileyeceğini anımsattı.

Altını olanlara paniğe kapılmayın uyarısı geldi!

ALTIN SAHİPLERİNE KURULAN TUZAĞI AÇIKLADI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı islam Memiş, yaşanacak olan kar satışları ve teknik düzenlemelerden sonra acemi yatırımcının panik ortamına sokulmasının hedeflendiğini dile getirirken, düşüş gösteren fiyatlarla beraber satış yapanların Ağustos'taki rekor yükselişler karşısında büyük bir zarar edeceğini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada yatırımcılara "tuzağa düşmeyin" uyarısı yapan Finans Analisti İslam Memiş bu hafta ons altın tarafında kar satışları yaşanacağını kaydederek, takip ettiği bant aralığının 2 bin 350-2 bin 450 dolar aralığı olduğunu kaydetti.

"ONS ALTIN 2 BİN 360 DOLARA KADAR DÜŞECEK"

"Ons altın tarafında bu hafta takip edeceğimiz bant aralığı burası." diyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2 bin 400 doların üzerinde tutunma çabasına devam ediyor fakat aşağıda tekrar kar satışı gelmesi durumunda teknik olarak 2 bin 380-2 bin 360 dolar aralığının kademeli şekilde test edilmesi lazım. Ağustos'ta yeni rekorlar göreceğiz fakat Temmuz'da da bu kadar agresif yükselişler yeterli. Bir süre dinlenmesi gerekiyor" dedi.

Açıklamasında özellikle altın fiyatlarının geçtiğimiz ay 2 bin 290 dolar seviyesini 3 defa test ettiğini ve buraların bedava olduğunu söylediğini belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Özellikle 2 bin 290 doları 3 defa test eden ons altın, Temmuz'da 2 bin 418 dolara kadar yükseldi ki daha ayın ilk yarısındayız. Sene sonuyla alakalı 2 bin 600 ve üzeri rakamları beklemeyi sürdüreceğiz."

 

Esenyurt'ta bir apartman sakini komşularının kabusu oldu! 

Yalova ve Kocaeli'de 3 adet arsa satılıyor! Belediyelerden KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı!  

İngiltere’de evsizlik oranı son 13 senede 2 katına çıktı!


Geri Dön