03 / 05 / 2024

Altını olanların aklı başından uçacak! Bunu duyan kalpten gidebilir! 

Altını olanların aklı başından uçacak! Bunu duyan kalpten gidebilir! 

En önemli yatırım araçlarından biri olan altına talep artıyor. İddialar, dünya çapında birçok ülkenin altın toplamaya başlamasıyla gündeme geldi. Rusya ve Çin'in piyasadan gizlice altın toplayarak dengesiz fiyat hareketlerine neden olduğu bildiriliyor.



Merkez Bankası'nın iki yıl sonra faiz oranlarını tek haneye indirmesinin ardından dikkatler altın piyasasına çevrildi. Son dönemin en yüksek yükselişini yaşayan gram altının fiyatı 1.050 lira seviyesine ulaştı. Analistler, para politikası belirsizliğinin fiyat oluşumunu zorlaştırdığını söylüyor. Yatırımcıların dünya çapında büyük alımlar yaptığını söyleyen uzmanlara göre altın fiyatları dalgalanmaya devam edecek. İşte diğer ayrıntılar...

Altını olanların aklı başından uçacak! Bunu duyan kalpten gidebilir! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön