Kent Haberleri

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş altın yatırımcılarına ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz altın açıklaması yaptı.  Milyonların gözü altın fiyatlarına çevrilirken Altının efendisi İslam Memiş, ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz bir açıklamada bulundu

Altın fiyatları için kritik süreç yaklaşıyor. Milyonların gözü altın fiyatlarına çevrilirken Altının efendisi İslam Memiş, ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz bir açıklamada bulundu.

 

BUNU YAPARSANIZ KAYBEDERSİNİZ!

İslam Memiş, altın yatırımı yapacak vatandaşlara uyarılarına dikkat etmelerini söyledi. Geçen haffta altın fiyatları Fed faiz kararı sonrasında rekor kırarak altının onsu 2078 dolara, gram altın ise 1302 liraya kadar yükselmişti.

Cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra ise altın fiyatları geriledi ve 2000 doların altına düştü. Bu haftaya ise yukarı yönlü başlayan altın fiyatlarında ibreler hala yeişi gösteriyor.

 

İslam Memiş altın fiyatları için uyardı. 14 Mayıs seçimlerine yönelik değerlendirmeler yapan Memiş, , ABD enflasyon verisinin kayda değer bir veri olduğuna dikkat çekerek para piyasalarında volatilitenin yüksek olacağını belirtti.

Bu hafta seçim fiyatlaması içinde olacaklarını aktaran Memiş,  bu hafta kreili ve kaldıraçlı işlemlerle al sat yapmayın dedi. Bu haftanın stresli bir hafta olacağının altını çizen Memiş, makas aralıklarının yine konuştuğunu belirterek, aslım satım yapmayın dedi. 

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeryek altın, yarım ve tam altın kaç TL? 10 Mayıs 2023 altın fiyatları...

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

10 Mayıs Çarşamba son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe artışla başladı. Ons altın 2031 dolar, gram altın fiyatı 1408 lira, çeyrek altın 2315 lira, yarım altın 4658 lira, tam altın 9288 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

Gümüş alalım mı? sorusuna kesin yanıt İslam Memiş'ten geldi! Ben olsam...

15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Dev banka bir çırpıda açıkladı! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!

Doların 4 gün sonra geleceği rakam şimdi açıklandı! Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin