13 / 05 / 2024

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş altın yatırımcılarına ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz altın açıklaması yaptı. 



BUNU YAPARSANIZ KAYBEDERSİNİZ!

İslam Memiş, altın yatırımı yapacak vatandaşlara uyarılarına dikkat etmelerini söyledi. Geçen haffta altın fiyatları Fed faiz kararı sonrasında rekor kırarak altının onsu 2078 dolara, gram altın ise 1302 liraya kadar yükselmişti.

Cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra ise altın fiyatları geriledi ve 2000 doların altına düştü. Bu haftaya ise yukarı yönlü başlayan altın fiyatlarında ibreler hala yeişi gösteriyor.

 Altının efendisi İslam Memiş ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

İslam Memiş altın fiyatları için uyardı. 14 Mayıs seçimlerine yönelik değerlendirmeler yapan Memiş, , ABD enflasyon verisinin kayda değer bir veri olduğuna dikkat çekerek para piyasalarında volatilitenin yüksek olacağını belirtti.

Bu hafta seçim fiyatlaması içinde olacaklarını aktaran Memiş,  bu hafta kreili ve kaldıraçlı işlemlerle al sat yapmayın dedi. Bu haftanın stresli bir hafta olacağının altını çizen Memiş, makas aralıklarının yine konuştuğunu belirterek, aslım satım yapmayın dedi. 

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeryek altın, yarım ve tam altın kaç TL? 10 Mayıs 2023 altın fiyatları...


Geri Dön