12 / 05 / 2024

Altının geleceği yeni rakam resmen açıklandı! Altını olanlar gardınızı alın! 

Altının geleceği yeni rakam resmen açıklandı! Altını olanlar gardınızı alın! 

Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş, altının geleceği yeni rakamı resmen açıkladı. Altını olanlar gardınızı alın...



Peki İslam Memiş altın ile ilgili neler söyledi? Altının bir sonraki yeni seviyesi ne olacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altın fiyatları kritik seviyeleri aştı. Bu hafta ABD’den gelen kritik gelişmeler altın fiyatlarını da yükseltti. Vatan gazetesinde yer alan habere göre, Çarşamba günü ABD Merkez Bankası’nın faiz kararı piyasaların da odağındaydı. Fed politika faizini üst üste 4. kez 75 baz puan artırdı ve yüzde 3.75-4 aralığına çıkardı.

Piyasalarda beklenti de Fed’in faizi 75 baz puan artıracağı şeklindeydi.

Altının Efensisi olarak bilinen İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada altın fiyatlarının yükseleceğini dile getirdi.

Altının geleceği yeni rakam resmen açıklandı! Altını olanlar gardınızı alın! 

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, Gram altın/TL fiyatında bin 38 TL seviyesinin beli kırıldıktan sonra yukarıda bin 60 TL seviyesi olduğunu söyledi. Gözümüzü oraya diktik siyen İslam Memiş yeni zirveler görüleceğini de belirtti.

Sosyal medya hesaplarında şu haberlerin sık sık görüleceğini kaydeden, İslam Memiş, örnek olarak, "Altın rekora doymuyor, altında yeni yükselişler, altın Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesini gördü..." dedi.

Yatımcılara bazı uyarılar yapan İslam Memiş, ayrıca kendisi için önemli olan haberin "Gümüş, altını tahtından etti. Gümüşte yeni rekor haberleri görmeye devam edeceğiz." olduğunu söyledi.

Altın gümbür gümbür geliyor! Bir bir açıklanan rakamları gören inanamadı! İşte son dakika altın fiyatları 6 Kasım 2022!

Altında resmen kıyamet koptu! Gram altın 10 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı duyanların ağzı bir karış açık kaldı!

Piyasaların Efendisi İslam Memiş aman diyerek uyardı! 2 ay içinde yaptınız yaptınız! Hemen bu açıklamaya bakın!


Geri Dön