30 / 04 / 2024

Altının gram fiyatı 468 lira!

Altının gram fiyatı 468 lira!

Altının gram fiyatı oynaklığını sürdürüyor. Son açıklanan tahminlere göre; çeyrek altın 766 lira, Cumhuriyet altını 3.130 liraya satılıyor.



Altının gram fiyatı, 467,7 lira seviyesine düşüş gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar kurunda yaşanan düşüş sonrasında altının ons fiyatında yaşanan artışın ardından paralel oranda değerlenen altının gram fiyatı, günü bir önceki kapanışla yüzde 0,1 artarak 469,8 lira oldu.

Altının gram fiyatı 468 lira!

Gram altın fiyatı yeni güne düşüşle başlamasından sonra saat 11.50 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,4 altında seyretti. Aynı zamanlarda çeyrek altın 766 lira, Cumhuriyet altını da 3.130 lira oldu.

Altının gram fiyatı 468 lira!

Altının ons fiyatı ise önceki kapanışın yüzde 0,3 altında 1.777 dolara satılıyor. Analistler, dün ABD Merkez Bankasının (Fed) politika faizinde değişiklik yapmasıyla beraber Fed Başkanı Jerome Powell'ın tahvil alımını durdurmayacakları ve enflasyon oranlarında yaşanan yükselişin geçici olduğuyla ilgili açıklamalarının altının ons fiyatını baskıladığını kaydetti.

Son dakika! Altın değer kaybediyor!

Altın fiyatları bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön