27 / 04 / 2024

Altın alyans fiyatı kaç lira? Altın alyans fiyatı ne kadar? 4 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Altın alyans fiyatı kaç lira? Altın alyans fiyatı ne kadar? 4 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Alyans, mutluluğa atılan adımda taşıdığı anlamla çiftlerin bir ömür boyu birlikteliğini simgeler. Her evlenen çift tarafından mutlaka alınması gereken alyasların fiyatları merak ediliyor. Peki Altın alyans fiyatı ne kadar? 4 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.



Mutlu, sevgi ve aşk dolu evliliklerin vazgeçilmezi olan alyanslar, binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Her zevke göre tasarlanan alyans çeşitleri bulunuyor.
Alyans seçerken tasarımın kusursuzluğuna ve özgünlüğüne, yüzüğün işçilik kalitesine ve modeline  özen gösterilmelidir.

14 ayar klasik alyans modelleri en çok tercih edilen modellerden biridir. Tarzını sadelik ve bir o kadar da ihtişamla yansıtmak isteyenler için tasarlandı. 

Kusursuz işçilikle üretilen 14 ayar klasik alyanslar, kreatif tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Peki altın alyans fiyatı kaç lira? Altın alyans fiyatı ne kadar? 4 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön