27 / 04 / 2024

Altınordu sahiline otopark ve yürüyüş yolu!

Altınordu sahiline otopark ve yürüyüş yolu!

Sahil kesiminde yaptığı yatırımlarla vatandaşların takdirini kazanan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu sahilinde hayata geçireceği yeni projenin ihalesini gerçekleştirdi.




Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Ayışığı Düğün Salonu’nun bulunduğu bölgede uygulayacağı yeni projenin ihalesini gerçekleştirdi.

 

Altınordu’da uzun süre düğün salonu olarak hizmet veren ve kullanım ömrünü tamamladığı için bir süre önce yıkılan düğün salonunun yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir proje hazırlandı. Projenin içerisinde anıt alanı, büfe ve oturma alanı, otopark ve yürüyüş yolu yer alıyor.


Uygulanacak projeyle ilgili açıklamalar yapan Başkan Enver Yılmaz, “Daha önce Ayışığı Düğün Salonu ve otoparkın bulunduğu alan için yeni bir proje hazırladık ve ihalesini yaptık. Kısa süre içerisinde yapım çalışmaları başlayacak olan proje kapsamında anıt alanı, büfe ve oturma alanı, otopark ve yürüyüş yolu inşa edeceğiz. Projede anıt alanını yeniden düzenleyerek modern tasarımlı güzel bir yer oluşturacağız. Otopark alanını 2 bin 644 metrekareden 13 bin 907 metrekareye, araç kapasitesini de 110 araçtan 484 araca çıkaracağız. 342 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğinde kıyı yürüyüş bandı yapacağız. Vatandaşlarımızın oturup Karadeniz’in eşsiz manzarasına karşı çaylarını yudumlayabileceği büfe alanı ve oturma alanları da oluşturacağız. Projeyi hayata geçirdiğimizde Ordulu vatandaşlarımız, Altınordu sahil bandımızda keyifle ve gönül rahatlığıyla gezip dolaşabilecek” diye konuştu.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön