28 / 04 / 2024

Altunbüken Holding Rekux Topkapı'ya odaklandı!

Altunbüken Holding Rekux Topkapı'ya odaklandı!

Altunbüken Holding, Ümraniye ve Ataşehir'de geliştirdiği projelerin ardından Topkapı'ya odaklandı. Şirket, Topkapı'da 45 milyon dolarlık bir karma proje yapmayı planlıyor.



Gayrimenkul sektörüne Relux markasını yaratarak iddialı bir giriş yapan Altunbüken Holding, Topkapı'da 45 milyon dolarlık yatırımla ofis ve rezidanstan oluşacak bir karma proje hayata geçirmek için kolları sıvadı. Yeni projeler üretmek üzere hazırlıklarının yoğun bir biçimde sürdüğünü belirten Altunbüken Holding ve Relux Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, "Topkapı'da 10 dönüm arazi üzerinde 55 bin metrekarelik karma kullanımlı bir proje geliştireceğiz. Burada 45 milyon dolarlık bir yatırımla yüzde 70'i ofis yüzde 30'u rezidanstan oluşmasını planladığımız karma bir proje yapacağız" dedi. Altunbüken, projede yer alması planlanan ünitelerin, 30 ila bin 300 metrekare arasında ihtiyaçlara göre birleştirilebilir şekilde özel elektromekanik çözümlerle inşa edileceğini vurguladı. 


'GOOGLE GİBİ OLACAĞIZ' 

Altunbüken "Relux'ü sosyal inovatif bir marka olarak tanımlıyoruz. Çünkü bir projeyi geliştirken sadece müşteri odaklı düşünmüyoruz. Analitik ve duygusal zekamızı birleştirerek inşaatın 'Google'ı olma yolunda ilerliyoruz" dedi. Topkapı projeleriyle modern sanatı ve mimariyi harmanlayarak katma değer yaratacaklarını belirten Altunbüken, önceki projelerinde elde ettikleri uluslararası mimari tasarım ödüllerini hedefleyeceklerini de söyledi. 


AİDATLAR DÜŞÜK OLACAK

Relux konseptinin lükslerinden Xpand Life ile katlardaki hayatı binanın çeşitli yerlerindeki ortak alanlara entegre edeceklerini söyleyen Altunbüken, şu bilgileri verdi: "Bu projeye önemli bir katma değer sağlayacak. Projede, sinema- sunum ve lansman alanları, çeşitli büyük ile fonksiyonlarda toplantı alanları bulunacak. Ayrıca sağlıklı yaşam alanları, spa, gym, dinlenme ve oyun alanlarına da projede yer verilecek. Akıllı Relux Club aplikasyon ve yazılımlarıyla yönetim ve bakım giderlerini minimize edip, benzer projelerin en az yüzde 20 altına indireceğiz." 



Sabah


Geri Dön