28 / 04 / 2024

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgileri!

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgileri!

Firma: Taşyapı İnşaat

Proje: Koşuyolu Koru Evleri

İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar'a bağlı Altunizade'de inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri ortalama metrekare satış fiyatı 5 bin 600 dolar olarak belirlendi...



Toplamda 210 daireden meydana gelen  Koşuyolu Koru Evleri  projesi 30 bin metrekare arsa alanında  Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından hayata geçirildi. 

 

İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar'a bağlı Altunizade'de inşa edilen Üsküdar Koşuyolu Koru Evleri projesinde  2+1'den, 6+2'ye kadar daire tipleri yer alıyor.  


Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı  Koşuyolu Koru Evleri'nde daire büyüklükleri 184 metrekare ile 668 metrekare arasında değişiyor. Proje 99 bin metrekare inşaat alanına sahip.


5-8 katlı 13 blok şeklinde dizayn edilen  Koru Evleri’nde ortalama metrekare satış fiyatı 5 bin 600 dolar olarak belirlendi.  Projede 31 Mart tarihine kadar sürecek olan yüzde 10 KDV avantajı bulunuyor. 


Koşuyolu Koru Evleri'nin sosyal donatıları arasında otopark, fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanı gibi alanlar bulunuyor. 


Altunizade Koşuyolu Koru Evleri lokasyon olarak Atatürk Havalimanı'na 20 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 3 km, Bağdat Caddesi'ne 5 km, metro istasyonuna 500 metre uzaklıkta yer alıyor. 

 

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgileri

Tel: 444 1 493

Web: http://kosuyolukoruevleri.com/

Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com


 


projeye sor



Geri Dön