Beyaz Eşya

Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Altus çamaşır makinesi,Fiyat performans ürünleri arasında başı çeken Altus, özellikleri ile amiral gemisi gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor Peki Altus çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadarSenelik su ve enerji sarfiyatını en aza indirmeyi amaçlar

Altus AL 9103 D çamaşır makinesi geniş iç alanıyla işlerinizi basitleştirir ev işleriniz arasında dinlenmek için zaman ayarlayabilirsiniz.

Senelik su ve enerji sarfiyatını en aza indirmeyi amaçlar. En az enerjiyi sarfederek yüksek verim elde eder ve otomatik su ayarlama sistemi aracılığı ile bütçenize katkı sağlar. Kaynak israfının önüne geçerek tasarruf etmenizi sağlar. Altus AL 9103 D 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi insan gereksinimlerine hassas ve çevre dostu bir teknolojiyle imal edilmiştir.

İçindeki inverter motorunda sürtünme yaşanmadığından motor dönüşü için
 lazım gelen enerji oldukça azdır. Sürtünmesiz motor dizaynı uzun zamanlı olmasını sağlar ve normal koşullara göre hissedilir derecede sessizdir. 

Dijital ekranı aracılığı ile seçtiğiniz programın fonksiyonlarını ve gerekli teknik bilgileri görebilir böylece size en makul yıkamayı gerçekleştirebilirsiniz.

 

Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

 dilediğiniz sıcaklık ve sıkmayı ayarlayarak pek çok farklı yıkama türüne sahip olabilirsiniz.

Altus AL 9103 D 9 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi fonksiyonları Teknolojik birçok fonksiyonuyla Altus AL 9103 D beklentileri çokca karşılar. 15 ayrı programıyla hasas, yünlü gibi değişik çeşitteki çamaşırlar temizlenebilir
Yıkama türünüz hijyenik, kısa olarak da şekillendirebilirsiniz. Çocuk kilidi işlem esnasında kapağı herhangi bir müdahaleden korur ve ani açılmaya mani olarak emniyeti sağlar. Dengesiz yük kontrolü, kapasite aşımına mani olarak verimliliği yükseltir ve makineyi olduğundan fazla yükten muhafaza ederek kullanım ömrünü uzatır.

 Deterjan kullanımını aza indrigeyen nano teknolojili top sistemiyle bütçe dostudur. Düşük kimyasal tüketimi alerjik insanlar çocuklar ve ihtiyarlar için sağlıklıdır.

 Kalan vakiti gösteren panel aracılğı ile yıkamanın bitmesine kalan zaman görülebilir ve basitçe organizasyon yapılabilir. AL 9103 Altus taşma güvenliğine sahiptir, 

olası su sızıntısı halinde yıkamayı durdurur ve tahliye sağlayarak makinenin hasar görmesini engeller.

Altus AL 9103 D 9 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi imkanları

En çok verim ve en iyi deneyim için dizayn edilmiş Altus AL 9103 D 1000 devir 9 kg çamaşır makinesi kullanıcıya çok türlü imkanlar ve kullanım kolaylıkları  sağlar. 64 cm genişliği ve 9 kilogramlık iç hacmiyle sadece kıyafetlerinizi değil yorgan ve perdelerinizi de basitçe yıkayabilirsiniz. 

ALTUS ÇAMAŞIR MAKİNESİ 31 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

Hepsi Burada  : 8.027,10 TL

Teknosa       : 8.199,00 TL

PTT AVM       : 7.978,72 TL

N11           : 8.255,04 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 31 Mart 2023 tarihinde saat 01.29'd yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.14 Türk Lirası, euro 20.74 Türk Lirası, altının gramı ise 1209 Türk Lirası değerinde.

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'dan ard arda kampanya! Altus kurutma makinelerinde kampanyayı kaçırmayın!