27 / 04 / 2024

Alya Elit örnek daire!

Alya Elit örnek daire!

Firma: Ekşioğlu Yapı

Proje: Alya Elit

Toplam 72 adet konuttan meydana gelen Alya Elit örnek daire bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...



İstanbul Anadolu yakası Ümraniye'de yaşama geçirilen  Alya Elit  projesi, 7 bin 49 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Alya Elit örnek daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Ekşioğlu Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Alya Elit'te konut sahibi olmak için banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Alya Elit örnek daire bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Alya Elit örnek daire!


2 bloktan oluşan Alya Elit Evleri toplamda 72 adet daireden meydana geliyor. Alya Elit örnek daire bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


Konutların 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Ümraniye Alya Elit'te; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kafeler, tenis kortu, basketbol sahası, koşu alanları, otopark, sauna gibi sosyal alanlar yer alıyor. Alya Elit örnek daire bilgilerine haberimizde yer veriliyor.


Alya Elit örnek daire!


Dairelerin hemen teslim edildiği Alya Elit Ümraniye'de; 2+1 dairelerin fiyatları 350 bin TL, 3+1 dairelerin fiyatları 380 bin TL, 4+1 dairelerin fiyatları 460 bin TL'den başlayarak değişiyor. Alya Elit örnek daire hakkında detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz.


Telefon: 0541 456 98 91

Web Adresi: www.alyaelit.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön