06 / 05 / 2024

Alya Merkezefendi güncel fiyat listesi Eylül 2022!

Alya Merkezefendi güncel fiyat listesi Eylül 2022!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Merkezefendi

Alya Merkezefendi güncel fiyat listesi Eylül 2022 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Alya Merkezefendi projesi ile ilgili detaylar...



BOSS4 Gayrimenkul Alya Merkezefendi projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri bulunuyor. 

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan Alya Merkezefendi projesi Zeytinburnu İETT bloklarının yerinde hayata geçiriliyor. Alya Merkezefendi'nin batısında Sabriülker Sokak, kuzeyinden Mevlevihane Caddesi, doğusunda da İETT Bloklar Yolu yer alıyor. 

Alya Merkezefendi projesine kuş uçuşu mesafe bakımından en yakın konut 45 metre doğusunda yer alıyor. Ayrıca proje alanının 25 metre kuzeybatısında Atatürk KYK Yurdu, 25 metre güneydoğusunda Merkezefendi Camisi, 30 metre kuzeyinde Vakıf Üniversitesi Şantiyesi, 135 metre güneyinde Zeytinburnu 75. Yıl Ortaokulu ve 350 metre batısında E-5 Yolu yer alıyor.

Alya Merkezefendi projesinde hafriyat ve zemin işlerine önümüzdeki Kasım ayında başlanılması ve 36 ay sürerek Kasım-2025 yılında da  sonlandırılması planlanıyor. Söz konusu projenin Kasım-2025 tarihinde tamamlanarak işletmeye açılması planlanıyor. Projede havuz, sauna, hamam, buhar odası ve fitnessa yer verilecek.

Alya Merkezefendi güncel fiyat listesi Eylül 2022

Alya Merkezefendi projesinde satışlar henüz başlamadığı için fiyat listesi de belli olmadı. Alya Merkezefendi fiyat listesi Eylül 2022 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

 

Web: http://www.boss4.com.tr/

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Alya Teras'ta teslimler başladı!


projeye sor



Geri Dön