29 / 04 / 2024

Alya Penta 8 prestijli okula komşu!

Alya Penta 8 prestijli okula komşu!

Eğitimde kaldırılan TEOG sistemi yerine öğrencilerin yüzde 90’ının adreslerine en yakın okullara kayıt yaptıracak.Alya Penta projesi 8 prestijli okula komşu konumda yükseliyor.



Eğitimde kaldırılan TEOG sistemi yerine öğrencilerin yüzde 90’ının adreslerine en yakın okullara kayıt  edileceğinin açıklanması ile öğrenci velileri,  akınlarındaki prestijli okulları ve prestijli okulların yanındaki konut projelerini araştırıyorlar. 

 

Yeni sistem özellikle, Beylikdüzü’nde 2 kilometre çapındaki 8 ayrı okula komşuluk eden Alya Penta projesinin aileler tarafından daha fazla araştırılmasını sağladı. 

 

Adrese dayalı eğitim sistemi ile Akkuş Gayrimenkul’un  Beylikdüzü’nde inşa ettiği  Alya Penta projesinin telefon trafiğinde 3 katı artış yaşandı. 

 

Alya Penta’nın en fazla 2 kilometre yakınlarında 8 ayrı markalı okulun faaliyet gösterdiğine dikkat çekti. Aralarında Amerikan Kültür Koleji, Modern Eğitim Koleji, Uğur Okulları, Doğa Koleji gibi tanınmış markaların olduğu okullarda sınavsız olarak çocuklarını okutmak isteyenlerin bölgedeki en iyi yaşam adreslerinden birinin Alya Penta olduğunu anlatan Abdülkadir Akkuş,  Alya Penta’nın inşaat kalitesi ve sadece aileleri hedef alan ferah kat planları, büyük daireleri ile bu dönemde daha fazla ilgi çektiğini aktardı. 

 

Nisan 2018'de dairelerin teslim edileceği Alya Penta projesinde dairelerin ortalama metrekare fiyatları 3.750 TL – 4.250 TL'den başlıyor. Alya Penta  projesinde 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 daire seçenekleri yer alıyor. 

 

Alya Penta Künyesi:
Teslim Tarihi : 30.04.2018
Projedeki Konut Sayısı: 50 Konut 
Toplam Proje Alanı :  3565 metrekare
Kapalı İnşaat alanı: 13.000 metrekare

 

Sosyal alanlar ve Teknik Özellikler
Kapalı Otopark
Kapalı Havuz
Fitness Salonu
Sauna
Oyun parkı
Basketbol Sahası
24 saat güvenlik hizmeti
Güvenlik kamerası
Araç Tanıma Sistemi
Ses ve Isı Yalıtımı
Jeneratör
Hidrafor

 

www.alyapenta.com
 


Geri Dön