05 / 05 / 2024

Amazon Bitcoin ile ödeme kabul edecek mi?

Amazon Bitcoin ile ödeme kabul edecek mi?

E-ticaret alanında faaliyet gösteren Amazon Bitcoin ile ödeme kabul edeceği iddialarını yalanladı. 



Küresel anlamda en büyük çevrimiçi alışveriş sitesi olma özelliğine sahip Amazon için bu sene içerisinde Bitcoin ve diğer kripto para ödemelerinin kabul edileceği iddia edilmişti. Sputniknews'te yer alan habere göre; Amazon'un kripto para için uzman aradığı hatta firmanın kendi kripto para birimini piyasaya süreceği öne sürülmüştü.

Amazon Bitcoin ile ödeme kabul edecek mi?

Konuyla ilgili açıklama yapan Amazon söz konusu iddiaları yalanladı. Amazon kripto paralara yönelik araştırmaların devam edeceğini dile getirdi. 

Tüm bu gelişmelerin ardından Bitcoin düşüş yaşayarak 37 bin 500 dolara geriledi.  

Bitcoin yeniden yükselişe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön