15 / 05 / 2024

Ambrato ile mutfaklar tarz kazanıyor!

Ambrato ile mutfaklar tarz kazanıyor!

Zengin mutfak portföyünde 14 seri ve bu serilere bağlı 30 farklı model bulunduran Vanucci, Ambrato ile tarz sahiplerine ve elit mutfak isteyenlere sesleniyor



Her boyuttaki mutfak için sayısız çözüm sunan ve özgün tasarımlarıyla kullanıcılarına yeni bir yaşam tarzı kazandıran Vanucci, klasik çizgileri elit bir zevkle harmanlayan Ambrato ile tarz sahibi mutfaklar yaratıyor. İnce bir işçiliği tüm zarafetiyle kullanıcılarının yaşamına yansıtan Ambrato, incelikli hatlarıyla seçkin bir zevke hitap ediyor. Geniş depolama olanağı sunan tasarımı ve dolap kapaklarındaki çerçevelere varıncaya dek tüm detaylarıyla özenli bir çalışmanın ürünü olduğunu gösteren Ambrato, zamanı adeta durduruyor. Tüm Vanucci ürünleri gibi Ambrato da düzenli depolama olanağı sunan kiler dolapları, geniş kullanım alanı yaratan derin sürgüler, çekmece içlerinde özel çatal kaşıklık sistemleri ve köşe dolaplarındaki yaratıcı çözümleri ile kullanıcılarına işlevsellik sunuyor.

2005 yılında kurulan Vanucci, ahşap dekorasyon ürünleri sektörünün 1995 yılında kurulan deneyimli firması Prodek bünyesinde ve Türk gayrimenkul sektörünün konut pazarı alanındaki lider firması Sinpaş Grubu'nun bir iştiraki olarak faaliyet gösteriyor. Vanucci'nin zengin ürün portföyü mutfak ve banyo olmak üzere 2 ana gruptan oluşuyor. Firma ayrıca bu grupları destekleyen zengin aksesuar seçenekleri de sunuyor. İnsan sağlığına duyarlı malzemelerle üretilen Vanucci ürünlerinde ağırlıklı olarak ahşap, lake ve bunların kombinasyonları kullanılıyor.

emlakkulisi.com

 


Geri Dön