29 / 04 / 2024

Amerika'dan sonra kripto para düzenlemesi Türkiye'ye mi geliyor?

Amerika'dan sonra kripto para düzenlemesi Türkiye'ye mi geliyor?

Bitcoin, 18 ayın en düşük seviyelerini düştü. Yatırımcıların zarar gördüğü bu durum, dünya çapında düzenleme çağrılarına neden olurken Türkiye’de düzenleme yapılıp yapılmayacağı heyecanla bekleniyor.Peki, bu düzenlemeye yönelik son gelişmeler neler oldu?



2022 senesi, kripto para yatırımcıları için pek iyi geçmedi. Bitcoin (BTC) senelik bazda büyük değer kaybı yaşarken Terra/UST gibi kripto paraların çöküş yaşaması, alana olan güvenin düşmesine sebebiyet verdi. Tüm kripto paraların toplam değeri 1 trilyon doların altına indi ve Bitcoin, 18 ayın en düşük seviyelerini düştü. Yatırımcıların zarar gördüğü bu durum, dünya çapında düzenleme çağrılarına neden olurken Türkiye’de düzenleme yapılıp yapılmayacağı heyecanla bekleniyor.

 Amerika dan sonra kripto para düzenlemesi Türkiye ye mi geliyor?

Peki, bu düzenlemeye yönelik son gelişmeler neler oldu?
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön