02 / 05 / 2024

Anadolu Harikalar Diyarı Projesi'ne at binme alanı yapılacak!

Anadolu Harikalar Diyarı Projesi'ne at binme alanı yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Kış  Sporları ve Turizm Merkezi Projesi ile Anadolu Harikalar Diyarı Projesi  çerçevesinde yeni ihaleler yapacak



Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Kış  Sporları ve Turizm Merkezi Projesi ile Anadolu Harikalar Diyarı Projesi  çerçevesinde yeni ihaleler yapacak.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi 'nden yapılan açıklamaya göre, Anadolu  Harikalar Diyarı Tema Park içerisinde yeralacak at binme yeri, açık ve kapalı  manej ile restoran, her türlü masrafları yüklenici firmaya ait olmak üzere yap-işlet modeliyle 10 yıllığına kiraya verilecek.
Tahmini bedeli 2 milyon 697 bin lira olan projenin ihalesi, 5 Ekim 2011  çarşamba günü saat 14.00 'de Belediye Encümen Salonu 'nda yapılacak. Erciyes Dağı Kış sporları ve Turizm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan  6 adet mekanik tesis ve 1. etap 4CLF Zümrüt ve GSGM 1 mekanik tesisleri  arasındaki piste ait otomatik karlama ünitesi, ihale ile 10 yıllığına kiraya  verilecek. Muhammen bedeli 90 bin lira ihale yine 5 Ekim 2011 çarşamba günü saat  14.30 'da Encümen Salonu 'nda yapılacak.

AA


Geri Dön