10 / 05 / 2024

Anadolubank Diyarbakır şubesi açıldı!

Anadolubank Diyarbakır şubesi açıldı!

Anadolubank yer aldığı şehirlerde şube açarak büyümeye devam ediyor. Banka yeni şubesini Diyarbakır'da hizmete açtı...



Anadolubank Diyarbakır şubesi açıldı. Açılış töreni Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Anadolubank büyümeye devam ediyor. Yeni şubesini Diyarbakır'da açan Anadolubank açılış törenine, Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ve Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu katıldı.

Anadolubank Diyarbakır şubesi açıldı!

Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, Anadolubank’ın çalışmaları hakkında şunları ifade etti:

 “Anadolubank olarak bir yandan yer almadığımız şehirlerde şube açarak büyümeye, bir yandan da butik bankacılık anlayışı ile ihtiyaca özel hizmet vermeye devam ediyoruz. 2019 yılında 5 şubemizi müşterilerimizin hizmetine sunduk. Ocak ayında Bodrum Şubemizi açtık; bugün ise Diyarbakır Şubemizin açılış töreni için buradayız. Diyarbakır Şubemizde de yine, müşterilerimizin hem kredi ihtiyaçlarında hem de birikimlerini değerlendirmeleri konusunda çözüm ortağı olacağız. Konusunda yüksek finansal bilgi birikimine sahip uzman kadromuz ile Diyarbakır halkına hizmet vermenin gurur ve heyecanını yaşıyoruz.”

Anadolubank Bodrum şubesi açıldı!


Geri Dön