28 / 04 / 2024

Anadolu'da konuta yön verenler İzmir'de buluştu!

Anadolu'da konuta yön verenler İzmir'de buluştu!

Capital "Anadolu'da Konuta Yön Verenler" İzmir'de buluştu Capital ve Ekonomist dergileri, konut sektörünün tartışıldığı 'Anadolu'da Konuta Yön Verenler' adıyla yeni bir dizi etkinliğin startını İzmir'de verdi...



Capital "Anadolu'da Konuta Yön Verenler" İzmir'de buluştu Capital ve Ekonomist dergileri, konut sektörünün tartışıldığı 'Anadolu'da Konuta Yön Verenler' adıyla yeni bir dizi etkinliğin startını İzmir'de verdi. 


Capital ve Ekonomist dergilen önderliğinde, Garanti Mortgage'ın ve Hâfele'nin desteğiyle düzenlenen Anadolu'da Konuta Yön Verenler toplantılarının ilki, 17 Aralık'ta İzmir'de gerçekleştirildi. 


Konut sektörünün geleceğinin tartışıldığı "Anadolu'da Konuta Yön Verenler" toplantıları, İzmir'den sonra önümüzdeki dönemde Anadolu'nun farklı kentlerinde de, sektör öncülerini ve yatırımcıları buluşturmaya devam edecek. 


Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, Ha14 Ekonomist 22 Aralık 2013 fele Türkiye İcra Kumlu Başkanı Hilmi Uytıın,  İzmir  Ticaret Odası Yönetim Kumlu Başkanı Ekrem Demirtaş ve İzmir Büyiikşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, mortgage ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri bir araya geldi. 



EKONOMİST


Geri Dön