11 / 05 / 2024

capital dergisi etkinlikleri

capital dergisi etkinlikleri

Capital "Anadolu'da Konuta Yön Verenler" İzmir'de buluştu Capital ve Ekonomist dergileri, konut sektörünün tartışıldığı 'Anadolu'da Konuta Yön Verenler' adıyla yeni bir dizi etkinliğin startını İzmir'de verdi...

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Türkiye'nin en büyük 21 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi tarafından yayınlanan listeyle Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. Peki listede inşaat sektöründen hangi şirketler var? İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

Bitcoin madenciliğinde yeni enerji dinamikleri ne olacak?

Son zamanlarda artan Bitcoin madenciliğine yönelik yatırımları hızla artıyor. Peki, Bitcoin madenciliğinde enerji dinamikleri nasıl olmalı? Capital Dergisi'nden Mehmet Öğütçü bu ayki köşe yazısında Bitcoin madenciliğini kaleme aldı. 

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Ofislere hibrit çalışma modeli geliyor!

Pandemi ile beraber uzaktan evden çalışma sistemiyle beraber ofis kullanım oranları azaldı. Capital Dergisi'nden Ali Özgenç, ofislerin geleceği hakkında yazı kaleme aldı. 

Alışveriş merkezlerinin sonu mu geldi?

Capital Dergisi yazatı Thomas Frey, bu ayki köşesinde ''Alışveriş merkezlerinin sonu mu geldi?'' konulu yazısını kaleme aldı...

Akçansa, 19 yıldır çimento sektörünün en beğenilen şirketi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Türkiye'nin en büyük 20 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi'nin yayınladığı Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

'Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı' listesinde inşaatçılar da var!

Capital Dergisi “Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı" araştırmasının 8'incisini gerçekleştirdi. “Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı" listesinde inşaatçılarda yer alıyor...

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi belli oldu!

Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda bu yıl 21’inci kez düzenlenen "Capital500-Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması"nın sonuçları, İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı. 

Sur Yapı Capital 500 listesinde 251'nci sırada!

Türkiye’de ilk defa ekonomi dergisi Capital tarafından gerçekleştirilen, en büyük 500 özel şirketin sıralandığı "Capital 500" listesinde Sur Yapı 251'nci sırada yerini aldı. 

Bir ofisin ruhu olmalı!

Yemeksepeti Nevzat Aydın, Capital Dergisi'nde yayınladığı yazısında "Bir ofisin ruhu olmalı" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Enka İnşaat en çok kar eden şirket oldu!

Capital Dergisi tarafından ‘Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması’ ödül töreni gerçekleşti. Törende, Enka İnşaat, en çok kar eden şirket ödülünü aldı.

capital dergisi etkinlikleri Haberi

capital dergisi etkinlikleri

Capital "Anadolu'da Konuta Yön Verenler" İzmir'de buluştu Capital ve Ekonomist dergileri, konut sektörünün tartışıldığı 'Anadolu'da Konuta Yön Verenler' adıyla yeni bir dizi etkinliğin startını İzmir'de verdi. 


Capital ve Ekonomist dergilen önderliğinde, Garanti Mortgage'ın ve Hâfele'nin desteğiyle düzenlenen Anadolu'da Konuta Yön Verenler toplantılarının ilki, 17 Aralık'ta İzmir'de gerçekleştirildi. 


Konut sektörünün geleceğinin tartışıldığı "Anadolu'da Konuta Yön Verenler" toplantıları, İzmir'den sonra önümüzdeki dönemde Anadolu'nun farklı kentlerinde de, sektör öncülerini ve yatırımcıları buluşturmaya devam edecek. 


Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, Ha14 Ekonomist 22 Aralık 2013 fele Türkiye İcra Kumlu Başkanı Hilmi Uytıın, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kumlu Başkanı Ekrem Demirtaş ve İzmir Büyiikşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, mortgage ve gayrimenkul sektörünün önde gelen...