Kripto Paralar

Analistler açıkladı! Bitcoin'nin sert zemine çakılması ile patlama yaşanacak!

Bitcoin'in çakılışı hakkında değerlendirmelerde bulunan analistler BTC fiyatında patlama olacağını duyurdu! 715 dolar ileen düşük seviyede günü kapattı

Bitcoin (BTC) 18 Mayıs Çarşamba günü yaşadığı ciddi değer kaybı yaşadı! Aralık 2020’nin ardından 28.715 dolar ileen düşük seviyede günü kapattı. Bu durum hakkında uzman analistler BTC/USDT paritesini ele alarak çeşitli ihtimalleri anlattı!

İşte detaylar...

FİTİL DESTEĞİ!

Analistlerin tarafından açıklanan verilere göre; Bitcoin, yaşadığı değer kaybından sonra grafiklerinde düşüş eğilimi gösteren bir mum çubuğu yaratacak. Bununla beraber Analistler, mevcut fiyatın altında yatay bir destek bulunmadığını ve 11 ve 12 Mayıs tarihindeki uzun alt fitiller tarafından oluşturulan 27.000 dolar’a kadar bir fitil desteği olduğu söyledi!

Cointurkcom'dan Mehmet Çağrı Tunç'un haberine göre; BTC/USDT paritesinin iki saatlik grafiklerini gözlemleyen uzmanlar, fiyatının 13 Mayıs’tan beri yükselen paralel bir kanalda işlem gördüğünü fakat fiyatın 18 Mayıs tarihinde bu kanaldan ayrıldığını belirtti.

Öte yandan uzmanlar Bitcoin hakkında, bir sonraki en yakın destek seviyesi olarak 27.700 dolar bandına dikkat çekti. Bitcoin uzmanları, kanalda yaşanan kesintiden önce bir RSI arızası oluştuğunu ve bu tür RSI hareketlerinin genellikle fiyatta benzer bir düşüşten önce geldiğini açıkladı.

“FİYATLARDA PATLAMA OLABİLİR”

Ayrıca olarak grafikte yaşanan kırılmaya rağmen harekete daha yakından bakıldığında, fiyatın bir yükseliş modeli olarak kabul edilen “alçalan kama” içerisinde işlem görebileceği söylendi.

Sonuç olarak uzmanlar, Bitcoin’in önceki destek bölgesi olan 29.300 dolardaki dirençle de karşı karşıya olduğunu ve  Bitcoin fiyatının yukarı yönlü hareket etmeye başlaması için bu zinciri kırması gerektiğini öne sürdü.

Uzman analistler açıklamasında ise şu cümleler yer aldı:

“BTC fiyatının azalan bir takoz içinde işlem gördüğü düşünülürse, Bitcoin bir bitiş köşegenini tamamlama sürecinde olabilir . Tüm bu ihtimaller gerçekleşecek olursa, BTC fiyatında patlama yaşanacaktır. Farklı bir düşüş yaşanmadan önce BTC/USDT paritesi potansiyel olarak bakıldığında 32.900 dolar bandına ulaşacaktır.”

Kriptocuların yüzde 70'i neler olduğunun farkında bile değil!

1 gram bile altını olanlar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika! Gram, çeyrek, cumhuriyet altını ne kadar?

Bitcoin'den 7 hafta üst üste kayıp! Analistler kötü haberi şimdi verdi: Bitcoin fiyatları daha derine İnebilir!