Altın & Gümüş

Analistlerden altın fiyatlarında büyük çöküş için net tarih! 1 Mayıs milat olacak

Altın fiyatları, Fed'in faiz artırım kararını açıklaması ve uluslararası piyasalarda doların diğer para birimleri karşısında değer kazanması ile altın fiyatları güç kaybetti.  Altın fiyatlarındaki asıl çöküşün 1 Mayıs'ta olacağı haberleri gelmeye başladı... Gram altın 900 lira, Ons altın 1,880 dolar altına sarkması ile iki ayın en düşük seviyeleri görüldü

Altın fiyatlarındaki düşük hız kesmeden bugün de devam ediyor. Gram altın 900 lira, Ons altın 1,880 dolar altına sarkması ile iki ayın en düşük seviyeleri görüldü. Milyonlar ''altın fiyatları artacak mı, düşecek mi? Altın ne zaman yükselecek? '' sorularının cevaplarını araştırıyor. 

ALTIN MİLAT OLACAK

Fed'in 3-4 Mayıs tarihlerinde açıklayacağı faiz kararından sonra  altın milad olacak. Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarındaki büyük çöküşü açıkladı ve yatırımcılara uyarıda bulundu: İslam Memiş sosyal medya hesabından ''Gram altın 893 lira, Ons 1.877 dolar. 4. ve son alım için haber vereceğimi söz vermiştim. Ben son alımımı buralardan yapar uzun vade için beklerdim. Aşağı yönlü risk olsa da, kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. Ben nazarımda finaldir'' dedi.


 

''Bu öngörüm kısa vadeli (günlük veya haftalık) alım-satım yapanlar için değildir. Orta ve uzun vade beklemeyi tercih edenler içindir. Mayıs-Temmuz ayında yukarı yönlü atakların hız kazanacağını görebiliriz. Özellikle altın ve gümüş birikimine ağırlık verilmeli. 

Son dakika gelişmesi: Altın fiyatlarına Fed hamlesi! Altının çöküşüne tanıklık ediyoruz...

Altın fiyatları eriyor, altın almalı mıyım? Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç lira? 28 Nisan 2022 altın fiyatları