Altın & Gümüş

Analistlerden bomba altın tahmini! Kuyumcunun önünde şak diye kalmamak için bakın

Altın fiyatlarındaki seyrin ardından analistlerden bomba altın tahmini geldi. Analistler, kuyumcudaki fiyatların şu anda daha yukarıda olduğunu belirterek, gram altının ise 950 TL'nin altına düşmesinin zor olduğunu dile getirdi. Analistler, uzun süreden bu yana gram altını takip eden yatırımcılara konu hakkında dikkat çeken detaylar aktardı

Yatırımcıların merakla beklediği yorum, analistlerden geldi. Analistler, uzun süreden bu yana gram altını takip eden yatırımcılara konu hakkında dikkat çeken detaylar aktardı. Buna göre gram altının 975 TL olduğu dönemde altın almak isteyenlere 'dur' diyen analistlerin dediği çıktı ve gram altın fiyatları daha düştü. Vatandaşlar şimdi gram altının bu seviyenin de altına düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. 
 

ANALİSTLER KENDİLERİNCE ÇOK NET KONUŞTU

Analistler kendilerince çok net konuştular ve gram altının 950 TL'nin altına düşmesinin çok zor olduğunu dile getirdiler. Şu sıralar gram altın 955 TL seviyelerinden işlem görüyor. Altın alacaklara ile 'alın' tavsiyesi veriliyor ancak şu anda kuyumcudaki gram altın fiyatlarının 960 TL bandından unutulmaması gerektiği vurgulanıyor. 

İSLAM MEMİŞ DE BENZER AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Türkiye'de yaptığı altın tahminleriyle artık 'altın kahini' olarak ünlenen İslam Memiş de dünya genelindeki analistlerin yaptığı tarzda yorumlarda bulundu. 
 

Altın alımında makas aralığına dikkat çeken Memiş, ekranda görülen rakamla satın almaya gidildiğinde karşılaşılan rakamın aynı olmadığını belirtti.

Pazartesi günü 950 lira seviyesine kadar gerileyen gram altının makas aralığından dolayı 960 lira civarında satıldığını söyleyen Memiş, altının 950-1000 lira aralığında alınabileceğini aktardı.

Kişisel görüşünü belirten İslam Memiş, gram altında 950-1000 lira aralığında yapılan alım sürecinin yavaş yavaş bitirilmesi gerektiğini vurguladı.

Piyasada alınacak aksiyonların süreci belirlediğini anlatan Memiş, 950 seviyesinin altına gerileme olmayacağını söyledi.

'Uzun vadeli yatırımcıların yol haritasında bir değişiklik yok' diyen Memiş, altında 1050, 1200, 1450 seviyelerini işaret etti.

Memiş, "Piyasalarda rehavet var. Tatil modunda olan yatırım araçları henüz bir kırılma olmadığı için 2 ay bu şekilde seyredecek." dedi.

Afrika'da bulunan altın madeninin piyasalardaki altın fiyatlarını etkilemeyeceğini söyleyen Memiş, dünyada yaşanan gelişmelerden etkilenen yatırımcılara Rusya-Ukrayna savaşı başlangıcında '1000 lira seviyesi üzerinden gram altın almayın' uyarısında bulunduğunu hatırlattı. 

Altını da gümüşü de doları da solladı! 1 yılda yüzde 434 kazandırdı!

Benzine zam mı geldi? 18 Temmuz benzine indirim yapılacak mı?

Tarih belli oldu! Benzine dev indirim yolda